Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe, SAP – új generációs nyomtatási technológia

Laptop

Adobe, SAP – új generációs nyomtatási technológia

Az Adobe és a SAP szövetsége újgenerációs nyomtatási és űrlap technológiát biztosít a SAP megoldásokhoz.

Az Adobe Systems bejelentette, hogy az Adobe és a SAP szövetsége közös nyomtatási és űrlap megoldásokat fog biztosítani azzal a céllal, hogy segítsen a SAP ügyfeleinek tovább javítani a kommunikáció hatékonyságát. A következő hónapokban a SAP a közösen kidolgozott ajánlatra épülő megoldások és egyéb alkalmazások szállítását tervezi.

A dokumentumok – legyenek űrlapok, levelek, vagy jelentések, papír-, vagy elektronikus alapúak -, kritikus kapcsolódási pontok az információk, és a vállalatok által az alkalmazottak, ügyfelek, és partnerek részére felkínált szolgáltatások között. A SAP és az Adobe szövetsége megoldásokat ad a nagyvállalatok előtt manapság álló legproblematikusabb területekre, így például az űrlapok automatizálására, a papírok kiküszöbölésére, és a kormányzati kezdeményezések mindenkori teljesítésére.

A SAP és az Adobe közös megoldásai az igen elterjedt Adobe Readerre építenek, hogy a SAP ügyfelek megbízhatóan érhessék el a kiterjesztett nagyvállalatot. A SAP megoldásai most bővülő lehetőségekkel integrált, paraméterezhető, és interaktív módon kapcsolják össze a dokumentumokat, és az embereket – hálózatban és hálózat nélkül egyaránt.

“A dokumentumok, és a bennük foglalt információk könnyebb beilleszthetősége a kulcsfontosságú alkalmazásokba a legfontosabb ügyviteli lépés, amelyet a SAP és az Adobe szövetsége kínál az ügyfeleknek” – mondja Shantanu Narayen, az Adobe Systems Ügyvezető Alelnöke. “A SAP és az Adobe segít az ügyfeleknek felgyorsítani a rendszereken belüli és kívüli adatok cseréjét, miközben a felhasználókat megbízható információkkal látják el a tűzfal mindkét oldalán.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés