Connect with us

technokrata

Új vezeték nélküli lézernyomtató a Samsungtól

Laptop

Új vezeték nélküli lézernyomtató a Samsungtól

A Samsung Electronics egy fejlett új lézernyomtatót mutatott be (modell: ML-2150W), mely a kényelmi szolgáltatások széles skálája mellett nagy teljesítményt nyújt.

Az egyik fontos szolgáltatás a beépített 802.11b vezeték nélküli helyi hálózat támogatása, mely megszünteti a hálózati kábelek dzsungelét. A Samsung új nyomtatója egy másik kulcsfontosságú területen is újat hoz, a PC és nyomtató közötti adatátvitel miatti sebességcsökkenést az USB 2.0 kapcsolat támogatásával oldja meg, mely akár negyvenszer akkora sebességre képes, mint a hagyományos 1.1 szabvány.

A Samsung Electronics ML-2150W percenként 20 oldal kinyomtatására képes. Ennek a kivételes sebességnek a támogatásához a nyomtató egyszerre 1.100 lapot tárolhat az opcionális papírkazettával.

Az egy gombnyomással elérhető tonerkímélő üzemmód a költségek lefaragásában is segít. Bekapcsolása esetén ez a funkció mintegy 40 százalékkal meghosszabbítja a toner élettartamát. A kétoldalas nyomtatás is egyetlen gombnyomással megoldható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom