Connect with us

Új mikrofon és fejhallgató a Logitech-től

Laptop

Új mikrofon és fejhallgató a Logitech-től

A Logitech kiváló digitális hangminőséget biztosító termékeinek skáláját most tovább bővíti a Logitech USB Desktop Michrophone és a Logitech Premium Stereo Headset fejhallgató.

Ezek a kiegészítők bármilyen számítógépet alkalmassá tesznek internetes ˝hangos˝ csevegésre, élvezetesebbé varázsolják a többfelhasználós játékokat, a zenehallgatást, és még beszédfelismerő programokkal is használhatók. A mikrofon és a fejhallgató már kapható a boltokban valamint a Logitech internetes áruházában.

A Logitech USB Desktop Michrophone egyike a Logitech digitális USB technológiára épülő hangtechnikai eszközeinek, melyek hangvisszaadása a modern műszaki megoldások révén rendkívül tiszta, és egytelen mozdulattal egy USB plug-and-play csatlakozóba dughatók. Az USB Mikrofon alapja egy beépített-zajszűrős mikrofon, mely a háttérzajokat kiiktatva a hallgatónak kristálytiszta audió jeleket küld. A talapzaton elhelyezett bekapcsoló gomb világít, amikor a mikrofon üzemel, a mikrofon szára pedig az alaphoz képest könnyen elfordítható, és a megfelelő szögbe állítható.

˝Egyre több ember használ a számítógépével hangtechnikai eszközöket, mivel ezek a termékek a munka és a játék során is megkönnyítik a kommunikációt˝ – mondta Ray Weikel, a Logitech hangtechnikai üzletágának marketing-igazgatója. ˝Mivel felhasználóink sok időt töltenek a számítógépeik előtt, a Logitech fokozottan ügyel rá, hogy ezek a hangfelvevő és hangleadó eszközök jó minőségűek és kényelmesen használhatóak legyenek, és így a lehető legjobb élményt biztosítsák.˝

A Premium Stereo Headset a Logitech sztereó fejhallgató termékcsaládjának negyedik – és egyben utolsó – tagja. Tökéletesen megfelel azoknak a felhasználóknak, akik kényelmet és kiváló hangminőséget keresnek. Beépítve tartalmaz egy zajszűrős mikrofont, egy hangerőszabályzót és egy némítógombot is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom