Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: asztali gépek után asztalitenisz

Laptop

HP: asztali gépek után asztalitenisz

A HP együttműködési szerződést írt alá a Statisztika Petőfi Sport Club Hivatal Asztalitenisz Szakosztály támogatásáról. Boros Tamara, Európa első számú játékosa kupát vett át a HP-tól.

HP és a sport kapcsolata igen nagy múltra tekint vissza a vállalat életében. A vízilabda, a kajak-kenu, a vitorlázás, a labdarúgás támogatása mellett nem új keletű az asztalitenisz támogatása sem: immár 12 éve a HP a KSH asztalitenisz sport clubjának szponzora: ezen együttműködés meghosszabbítására az idén ünnepélyes keretek között került sor.

A szerződéskötés mellett az esemény apropójául egyrészt a Statisztika asztaliteniszezőinek kiemelkedő eredménye is szolgált: a lányok két nappal azelőtt ismét megnyerték a magyar csapatbajnokságot, 1968 óta megszakítás nélkül, immár 36. alkalommal. Ez valószínűleg megdönthetetlen Guiness-rekord, illetve csak maga a „Statisztika” döntheti meg. Másrészt néhány héttel ezelőtt a párizsi világbajnokságon Boros Tamara legjobb európai hölgyként bronzérmet szerzett, akinek a HP vezérigazgatója, dr. Beck György adta át a serleget.

A Statisztikai Petőfi Sport Club évtizedes hagyományokra tekint vissza: 1932-ben jött létre azzal a céllal, hogy a dolgozók hobbiszerű sportolásának kereteit megteremtse. Az asztalitenisz szakosztály – amely az alapítók között volt – 1954-ben szerveződött újjá, és az azóta eltelt évek alatt meghatározó tényezőjévé vált mind a hazai, mind a nemzetközi asztalitenisz-életnek.

A rendszerváltáskor a klubok rendszeres állami támogatása megszűnt, ezért szükségessé vált a gazdálkodó szféra felé történő nyitás, a kapcsolatteremtés és együttműködések kialakítása.

Így többek között a HP-vel létrejött hosszú távú együttműködés is hozzájárult ahhoz, hogy a Statisztika PSC továbbra is zavartalanul működött és olyan világszínvonalú játékost tudhat soraiban, mint a már említett Boros Tamara.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés