Connect with us

technokrata

HP: asztali gépek után asztalitenisz

Laptop

HP: asztali gépek után asztalitenisz

A HP együttműködési szerződést írt alá a Statisztika Petőfi Sport Club Hivatal Asztalitenisz Szakosztály támogatásáról. Boros Tamara, Európa első számú játékosa kupát vett át a HP-tól.

HP és a sport kapcsolata igen nagy múltra tekint vissza a vállalat életében. A vízilabda, a kajak-kenu, a vitorlázás, a labdarúgás támogatása mellett nem új keletű az asztalitenisz támogatása sem: immár 12 éve a HP a KSH asztalitenisz sport clubjának szponzora: ezen együttműködés meghosszabbítására az idén ünnepélyes keretek között került sor.

A szerződéskötés mellett az esemény apropójául egyrészt a Statisztika asztaliteniszezőinek kiemelkedő eredménye is szolgált: a lányok két nappal azelőtt ismét megnyerték a magyar csapatbajnokságot, 1968 óta megszakítás nélkül, immár 36. alkalommal. Ez valószínűleg megdönthetetlen Guiness-rekord, illetve csak maga a „Statisztika” döntheti meg. Másrészt néhány héttel ezelőtt a párizsi világbajnokságon Boros Tamara legjobb európai hölgyként bronzérmet szerzett, akinek a HP vezérigazgatója, dr. Beck György adta át a serleget.

A Statisztikai Petőfi Sport Club évtizedes hagyományokra tekint vissza: 1932-ben jött létre azzal a céllal, hogy a dolgozók hobbiszerű sportolásának kereteit megteremtse. Az asztalitenisz szakosztály – amely az alapítók között volt – 1954-ben szerveződött újjá, és az azóta eltelt évek alatt meghatározó tényezőjévé vált mind a hazai, mind a nemzetközi asztalitenisz-életnek.

A rendszerváltáskor a klubok rendszeres állami támogatása megszűnt, ezért szükségessé vált a gazdálkodó szféra felé történő nyitás, a kapcsolatteremtés és együttműködések kialakítása.

Így többek között a HP-vel létrejött hosszú távú együttműködés is hozzájárult ahhoz, hogy a Statisztika PSC továbbra is zavartalanul működött és olyan világszínvonalú játékost tudhat soraiban, mint a már említett Boros Tamara.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle