Connect with us

technokrata

Novell: nagyszabású hálózati szolgáltatás bemutató

Laptop

Novell: nagyszabású hálózati szolgáltatás bemutató

A Novell Magyarország a MOM Park Palace Moziban megrendezett nagyszabású rendezvényének keretében mutatta be ügyfelei számára legújabb hálózati szolgáltatásait.

A Novell már több mint 100 különféle címtáralapú és platformfüggetlen hálózati szolgáltatást és szoftverterméket kínál, a tőle megszokott megbízhatósággal és biztonsággal, amelyek közül minden vállalat és intézmény megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Az előadások és élő rendszereken történő demonstrációk során a hallgatók megismerhették a Novell címtáralapú személyazonosság-kezelési és integrált biztonsági megoldáscsomagját (SecureLogin, NMAS, eDirectory), a Novell metacímtár szolgáltatását (DirXML), a NetWare legújabb 6.5-ös verzióját, valamint a Novell teljes hálózat-felügyeleti megoldáscsomagját, a ZENworks-öt.
A rendezvényen bemutatásra került a Novell csoportmunka-megoldása (GroupWise) és a Novell termékpaletta legújabb eleme a Novell exteNd termékcsalád is, amely az üzleti alkalmazások integrációja mellett a vállalati portálépítésnek is kiváló eszköze.

„Bár az iparág továbbra is nehéz helyzetben van, a piaci szereplők jelentős részével ellentétben mi látjuk a fejlődési és növekedési lehetőséget a Novell számára 2003-ban is”- mondta Szittya Tamás a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója. „A fejlődés három kulcstényezőnek köszönhető: növekvő bevételek az új címtáralapú rendszer-felügyeleti és biztonsági megoldásokból, valamint a metacímtár projektekből mind a vállalatok, mind az államigazgatás területén; tanácsadó üzletágunk folyamatos fejlődése; valamint a nagyvállalatok és intézmények számára értékesített licencek további növekedése, amint azt az ezen a területen elért eddigi legnagyobb bevétel is bizonyítja.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle