Connect with us

Hirdetés

technokrata

Novell: nagyszabású hálózati szolgáltatás bemutató

Laptop

Novell: nagyszabású hálózati szolgáltatás bemutató

A Novell Magyarország a MOM Park Palace Moziban megrendezett nagyszabású rendezvényének keretében mutatta be ügyfelei számára legújabb hálózati szolgáltatásait.

A Novell már több mint 100 különféle címtáralapú és platformfüggetlen hálózati szolgáltatást és szoftverterméket kínál, a tőle megszokott megbízhatósággal és biztonsággal, amelyek közül minden vállalat és intézmény megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Az előadások és élő rendszereken történő demonstrációk során a hallgatók megismerhették a Novell címtáralapú személyazonosság-kezelési és integrált biztonsági megoldáscsomagját (SecureLogin, NMAS, eDirectory), a Novell metacímtár szolgáltatását (DirXML), a NetWare legújabb 6.5-ös verzióját, valamint a Novell teljes hálózat-felügyeleti megoldáscsomagját, a ZENworks-öt.
A rendezvényen bemutatásra került a Novell csoportmunka-megoldása (GroupWise) és a Novell termékpaletta legújabb eleme a Novell exteNd termékcsalád is, amely az üzleti alkalmazások integrációja mellett a vállalati portálépítésnek is kiváló eszköze.

„Bár az iparág továbbra is nehéz helyzetben van, a piaci szereplők jelentős részével ellentétben mi látjuk a fejlődési és növekedési lehetőséget a Novell számára 2003-ban is”- mondta Szittya Tamás a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója. „A fejlődés három kulcstényezőnek köszönhető: növekvő bevételek az új címtáralapú rendszer-felügyeleti és biztonsági megoldásokból, valamint a metacímtár projektekből mind a vállalatok, mind az államigazgatás területén; tanácsadó üzletágunk folyamatos fejlődése; valamint a nagyvállalatok és intézmények számára értékesített licencek további növekedése, amint azt az ezen a területen elért eddigi legnagyobb bevétel is bizonyítja.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés