Connect with us

technokrata

A Magyar Polgárőr Szövetség is a Westelt választotta

Laptop

A Magyar Polgárőr Szövetség is a Westelt választotta

A Westel, valamint az Országos Polgárőr Szövetség és Tagszervezetei által a mai napon aláírt megállapodás alapján a bűnmegelőzés terén kiemelt szerepet játszó civil szerveződés 30 ezer kedvezményes 06-30-as előfizetéshez juthat, ezzel segítve a tagok közötti kommunikációt.

A megállapodás részeként a Westel emellett eszközökkel és különleges szolgáltatásokkal járul hozzá a Polgárőrök kiemelten fontos tevékenységéhez.

Az országszerte közel 60 ezer tagot számláló Országos Polgárőr Szövetség és Tagszervezetei a bűnmegelőzésben fontos szerepet játszó szervezetként nem nélkülözhetik a gyors és minőségi kommunikációt. A számos településen működő polgárőr szervezetek kapcsolattartását a június 16-án megkötött, 3 évre szóló megállapodás alapján ezentúl csak a Westel biztosítja. A keretmegállapodás alapján a szövetség akár 30 ezer kedvezményes – a polgárőrök igényei szerint kialakított díjcsomaggal igénybe vehető – előfizetést vásárolhat és emellett készülékvásárlási engedményre jogosult. A megállapodás alapján a Polgárőr Szövetség a Magyarországon egyedülálló, a GSM hálózatok és a különcélú professzionális mobil rádiórendszerek előnyeit egyesítő GSM Pro szolgáltatás lehetőségeivel is megismerkedik. A különleges, csoporthívásokra is alkalmas rendszerrel kapcsolatos tapasztalatok alapján a későbbiekben a GSM Pro szélesebb körű alkalmazására is sor kerülhet majd.

Jelentős előrelépést jelenthet a rendőrségnél és a határőrségnél már bevezetett országos segélyhívószámhoz hasonló megoldás kialakítása, amelynek előnye, hogy a bejelentők hívásait az irányítószám bebillentyűzése után a rendszer a legközelebbi megyei polgárőr központba továbbítja. Az együttműködés részeként emellett a Westel a Polgárőr Szövetség megyei központjainak jobb felszereltségének érdekében, az Internet használatához és a hatékony munkát segítő intranet kialakításához 10 darab számítógépet biztosít.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák