Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető az új ICQ Lite

Laptop

Letölthető az új ICQ Lite

Az egykoron Mirabilis által fejlesztett népszerű azonnali üzenőszoftver legújabb változata már letölthető.

Mit tudott eddig?

Természetesen az azonnali üzenetküldést – hiszen ez az alapja az egész programnak. Az idő folyamán azonban sokat fejlődött az alkalmazás, így a Lite verzió is folyamatosan bővült. Egy rövid lista azon tulajdonságokról, melyekkel eddig is rendelkezett a program: az üzenetek automatikus mentése chat közben, Google-keresés ICQ-ból, a másik oldal üzenetének gépelését kijelző User is typing… szöveg, SMS küldése nem ICQ felhasználók számára. Ezen felül mindössze egy gombnyomással lehet váltani a Pro és a Lite változat között – természetesen ekkor azért még szükség van a bővítések letöltésére.

Az ICQ Lite olyan tulajdonságokkal is fel lett ruházva, melyek korábban csak a Pro változat részét képezték, ám nagy igény mutatkozott rá a könnyített verzióban is (Visible/Invisible lista menedzselése, a felhasználók név vagy online státusz szerinti sorbarendezése, egy kontakt away üzenetének olvasása User menüből). Az ICQ Lite menüből, könnyen tetszreszabható, már ami a kinézetet illeti; valamint meghatározható, hogy a felhasználó nyilvános helyen (Internet-kávézó, iskola stb.) vagy magánterületen (lakás) tartózkodik éppen, illetve hogy csak vendég-e más számítógépén.

Mi az újdonság?

– már az AIM, AOL felhasználókkal is könnyen lehet kommunikálni, köszönhetően a kontakt listához való hozzáadás lehetőségének
– új érzelemkifejező jelek kerültek bevezetésre az új változatban
– megjelent az úgynevezett Quick User Locator, mely az F3-mal vehető igénybe
– XML History

Fontos megemlíteni, hogy jelen változat alfa státuszban van, így előfordulhatnak problémák a használata során. A program természetesen letölthető a Terminal szerveréről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés