Connect with us

technokrata

Sound Blaster Audigy 2 Platinum eX: hangstúdió lesz a PC-ből

Laptop

Sound Blaster Audigy 2 Platinum eX: hangstúdió lesz a PC-ből

A Creative, a világ vezető PC-s és internetes digitális szórakoztatóipari gyártója bemutatta az új Sound Blaster Audigy 2 Platinum eX rendszert, az egyetlen THX minősítéssel rendelkező 6 csatornás DVD Audio hangkártyát, amely 24 bit/96kHz-es felvételre képes.

Ez az új audiómegoldás egy belső, Audigy 2 hangprocesszorra épülő PCI kártyából és egy kényelmesen és könnyen használható Audigy 2 külső I/O (beviteli és kiviteli) egységből áll, amely stúdióminőségű csatlakozási lehetőségeket ad a felhasználónak három analóg sztereó csatlakozó, optikai és koaxiális be és kimenetek, teljes méretű MIDI be és kimenet, illetve 2 SB1394 (Firewire) csatoló segítségével.

A Sound Blaster Audigy 2 Platinum eX a legújabb tagja a díjnyertes Sound Blaster Audigy 2 családnak, amely új mérföldkövet állított fel a PC-s audió teljesítmény terén, s amely változatlanul a legjobb megoldás DVD Audio lejátszásához PC-n. Minden tulajdonságát örökölte családtagjaitól, például az EAX Advanced HD és Hardware DirectX támogatást, a DVD-s mozik Dolby Digital EX effektjeinek kezelését és a 6.1-es hangrendszerek használatát mozikhoz, zenéhez és játékokhoz.

Bárki, aki legalább 6X-os DVD-ROM meghajtóval rendelkezik képes használni a Sound Blaster Audigy 2 Platinum eX-et, hogy megtapasztalja az Advanced Resolution DVD Audio lejátszást, amely 24 bit/192kHz-es sztereó hangminőséget nyújt, olyan részletességgel és tisztasággal meglepve a hallgatót, amelyet sem a bakelit lemezek, sem a kazettás és még a CD-s lejátszók sem nyújtanak. Ahhoz, hogy optimálisabb legyen az MP3, WMA és CD lejátszás, a rendszer tartalmazza a Creative MediaSource-ot, a világ legszélesebb körben használt lejátszóját, amellyel digitális zenét lehet áttölteni, s alkönyvtárakat is lehet rendszerezni. A felhasználók a program segítségével sztereó MP3 zenéket alakíthatnak át teljes 6.1-es surround hanggá.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle