Connect with us

Hirdetés

technokrata

ML1510: új lézernyomtató a Samsungtól

Laptop

ML1510: új lézernyomtató a Samsungtól

A Samsung Electronics Magyar Rt. a mai napon bejelentette nyomtató üzletágának új tagját, az otthoni és kis irodai felhasználásra tervezett ML1510-es lézernyomtatót.

Emlékezetes, hogy a Samsung 2003. február 4-én jelentette be Magyarországon, hogy hazánkban is elindítja a világ számos országában rendkívül sikeresen működő nyomtató üzletágát. “A bevezetési kampány alatt több mint 1000 darab Samsung lézernyomtató kelt el hazánkban, ami az adott időszakban máris igen jelentős piaci részesedést jelent” – mondta Sallai Attila a Samsung Electronics Magyar Rt. IT értékesítési vezetője. “Az új Samsung ML-1510 lézernyomtató piacra dobásával további sikerekre és még jobb értékesítési eredményekre számítunk, mivel a versenytársakhoz képest mind szolgáltatásaiban, mind árfekvésben új kategóriát jelent ez a kisméretű lézernyomtató.”

Samsung ML-1510
A Samsung új 14 lap/perces nyomtatója jelenleg az egyik legkisebb készülék a kategóriájában. A 600×600 dpi felbontás kiváló nyomtatási kép elérését biztosítja miközben a készülék által nyújtott költségkímélő eljárások takarékosabb üzemeltetést tesznek lehetővé. A készülék egyetlen gombnyomással festéktakarékos üzemmódra állítható, melynek segítségével a kinyomtatott elemi képpontok vezérlésével 30-40 százalékkal csökkenti a festékpor felhasználást. A nyomat némileg világosabb lesz, de nem veszít pontosságából. A széles platformra – Windows, Macintosh és a Linux rendszerek – tervezett készülék problémamentes működést garantál, és az installálása is négy lépésben megoldható. A készülék 250 lapos papírtálcával (A4, A5, Letter, Legal, Executive, Fólia, ISO B5, JIS B5, 3 “x5″) és 1 lapos kézi lapadagolóval rendelkezik, amely különböző méretű papírok (A4, A5, A6, Letter, Legal, Fólia, Executive, ISO B5, JIS B5, 3″x5”, Monarch, No.9, No.10, DL, C5) nyomtatására ad lehetőséget.

A Samsung a legmodernebb technológiákat alkalmazza
A nyomtatókban a megfelelő működést az elektronika mellett a mechanikai felépítés, illetve a két egység összehangolt munkája biztosítja. A számítógép és a nyomtató megfelelő programszintű összeköttetése elengedhetetlenül fontos a problémamentes, üzembiztos nyomtatáshoz.

A Samsung egyike azon kevés gyártóknak, amelyek a lézernyomtatók vezérlő elektronikáját és szerkezeti egységét is maguk állítják elő. Így az egy kézben összpontosuló fejlesztés és gyártás tökéletes összhangot tud teremteni a két fő egység között. A Samsung legmodernebb technológiákkal felszerelt nyomtatóit olyan költségkímélő eljárásokkal gazdagítja, amelyek joggal nyerik el a felhasználók megelégedését. Kínálatában a kis irodai és otthoni alkalmazásokhoz biztosít megfelelő nyomtatási megoldást.

A fejlesztők az elmúlt években a nyomtatási folyamat minden pontját tökéletesítették, lehetőséget biztosítva a fogyasztónak a takarékoskodásra. A tonerkímélés a festékfelhasználást, a papírkímélés (az akár 16 nyomat egy oldali elhelyezése révén) a papírlap-fogyasztást, a teljesítményfelvétel-kímélés a munkák közötti időszakban az áramfogyasztást, míg az időtakarékosság funkció (az utoljára nyomtatott oldalt egy gombnyomással újranyomtathatjuk, s egy téves nyomtatási parancs esetén csak egy gombnyomás kell a nyomtatás leállításához is) segít a felhasználók idejét megtakarítani.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés