Connect with us

technokrata

Adobe Reader Palm OS 3.0 – már letölthető

Laptop

Adobe Reader Palm OS 3.0 – már letölthető

Még inkább az utazók kedvében jár az Adobe, bejelentette ugyanis, hogy már elérhető az ingyenes Adobe Reader program Palm OS 3.0 változata.

Az Adobe Reader program Palm OS 3.0 változatával az utazó szakemberek és fogyasztók kényelmesen olvashatnak, böngészhetnek és nyomtathatnak Palm Powered kéziszámítógépeken Adobe PDF formátumú file-okat. A legújabb változat további Adobe PDF tartalmak, így például fényképek, és elektronikus könyvek még biztonságosabb olvasásának támogatásával bővült, és a felhasználók számára lehetőséget biztosít, hogy a hálózaton keresztül vezeték nélkül nyomtassanak.

Az Adobe Reader Palm OS felhasználói az üzleti dokumentumokon túl most először tudnak majd Palm üzemű eszközökkel a biztonságosabb Adobe Digital Rights Management (digitális jogkezelés) mellett Adobe PDF file-ok szélesebb köréhez hozzáférni, beleértve a Photoshop Album diabemutatókat, és az elektronikus könyveket. A legújabb változat emellett az Electronics for Imaging (EFI) PrintMe hálózatát igénybe véve már PDF file-ok vezeték nélküli kinyomtatását is biztosítja az Interneten keresztül. Az EFI PrintMe hálózattal a felhasználók kéziszámítógépekről nyomtathatnak felkészített nyomtatókra és faxkészülékekre, amihez nem kell vezeték, meghajtó, vagy bonyolult hálózati beállítás.

Az Adobe Reader for Palm OS

Az eddig már kétmillió példányban elterjedt Adobe Reader Palm OS változatának segítségével a felhasználók PDF dokumentumokat, így például termékek kézikönyveit, hivatkozási kézikönyveket, fényképeket, elektronikus könyveket, és más grafikailag gazdag tartalmakat olvashatnak, böngészhetnek, és kereshetnek a kézi számítógép kisebb képernyőjére optimalizált olvasható formátumban. Az Acrobat 6.0, Adobe InDesign 2.0, Adobe PageMaker 7.0, és Adobe FrameMaker 7.0 termékekkel készült Adobe PDF file-ok automatikusan az oldalszerkezetet és elrendezést leíró címkéket kapnak, ami kéziszámítógép eszközökön könnyebb, és megbízhatóbb szövegoptimalizálást tesz lehetővé.

Adobe PDF file-ok előkészítése és áttétele Palm üzemű kéziszámítógépen történő megtekintésre egyszerű, és gyors folyamat. A felhasználó az Adobe Reader Palm OS munkaállomás változat elindítása után a PDF dokumentumot “fogd és vidd” módszerrel az alkalmazásra húzza. Amikor a következő szinkronizáció megtörténik, a PDF file a kéziszámítógép olvasó alkalmazásába kerül, majd a felhasználó elindíthatja az eszközön az Adobe Reader alkalmazást, és kiválaszthatja a kívánt tartalmat.

Árak és beszerzési lehetőségek

Az Adobe Reader Palm OS 3.0 változat már ingyenesen hozzáférhető az Adobe.com-on az Adobe Reader mobil eszköz letöltőoldalról. Az egyelőre csak angol nyelven elérhető termék Windows 98, Windows NT 4.0, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Mac OS X v10.2.2, és Palm OS 3.5, 4.0, 4.1, vagy 5.0 operációs rendszert futtató Palm üzemű eszközökre készült el. A francia, német, olasz, spanyol, és japán nyelvű honosított változataihoz várhatóan az év hátra lévő részében lehet majd hozzáférni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle