Connect with us

Országjáró körúton az APC mozgó bemutatóterme

Laptop

Országjáró körúton az APC mozgó bemutatóterme

Az APC európai körútjának célja a cég szinte valamennyi tápellátás-védelmi megoldásának élő bemutatása.

Az American Power Conversion (APC) “APC Power Truck” néven június 2-ától egy héten át magyarországi körúton mutatja be termékeit és azok felhasználási lehetőségeit, mozgó bemutatótermében.

Az egyes állomásokon – Budapest, Debrecen, Szeged és Győr – a végfelhasználóknak hasznos ismereteket nyújtó termékbemutatók és a viszonteladói partnereknek összeállított szakmai előadások kerülnek megrendezésre az APC megoldásait partnerként ajánló multik – IBM, EMC, Cisco – közreműködésével. A szakmai programokon túl a kikapcsolódásra és kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik.

Az elmúlt évben világszerte a Fortune 1000 lista mintegy 100 vállalata választotta a PowerStruXure-t, amelyet az IT, telekommunikációs és épületgazdálkodási területeken innovatív és költséghatékony megoldásként ismerték el. Az “APC Power Truck” európai körútjának célja a cég szinte valamennyi tápellátás-védelmi megoldásának, de mindezen felül az APC legújabb fejlesztésének, a PowerStruXure architektúra következő generációjának élő bemutatása.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom