Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elton John szuperprodukció a Kapcsolat koncerten

Laptop

Elton John szuperprodukció a Kapcsolat koncerten

A hagyományos, ingyenesen látogatható Kapcsolat koncert sztárvendégeként június 22-én Elton John lép színpadra a Felvonulási téren.

A világszerte népszerű sztár egész estés produkcióját egyedülálló látványtechnika, a kontinensen is ritkaságszámba menő kivetítő kamion varázsolja feledhetetlenné.

A popzene 55 éves koronázatlan királya Európai körútjának ötödik állomásaként, fellépésének napján érkezik Budapestre, hogy a hosszú évekre visszatekintő Kapcsolat koncerten százezrek előtt adjon ízelítőt régi és új slágereiből. A Westel szervezésében megrendezett, 1996 óta minden évben ingyenesen látogatható monstre koncertekre az eltelt hét esztendőben több mint 2 millióan látogattak el és a számos kiváló énekes és együttes között olyan külföldi sztárok szórakoztatták a zene kedvelőit mint Joe Cocker, Modern Talking, Pet Shop Boys, No Mercy és Danni Minogue. Az eddigi 25 népszerű hazai előadó között nagy sikert aratott már Zorán, a BonBon, Ákos, Roy&Ádám, valamint Charlie, aki Elton Johnt megelőzően ismét színpadra lép. A tavalyi év hatalmas érdeklődése a színvonalas zenei program mellett a legkorszerűbb hang- és látványtechnikának is szólt. A CD minőségű, koncerten elérhető legjobb hangminőség mellett idén a kontinensen is ritka, 30 négyzetméteres, a televíziókhoz hasonló képet biztosító kivetítő gondoskodik az eddiginél még teljesebb egyedülálló élményről.

A gyerekkora óta zenei pályára készülő és 1970-ben sikeres albummal jelentkező Elton John eddigi életműve méltán számíthat minden eddiginél nagyobb érdeklődésre. 2003-ban a szervezők és támogatók akár félmillió nézővel számolnak, hiszen a több mint 150 millió albumot eladott énekes azon kevesek közé tartozik, akik évről évre újabb és újabb dalokkal, toplistás szerzeményekkel folyamatosan megőrizte népszerűségét. A várhatóan fergeteges június 22-ei koncert ingyenesen látogatható, a Kapcsolat koncert játékkal pedig a színpadhoz legközelebbi, elkülönített, exkluzív helyen élvezhetik a koncertet a rajongók.A színpad előtti állóhelyek azok között kerülnek kisorolásra, akik június 1. és június 15. a 06-30/30-30-0622-es számon az Elton Johnnal kapcsolatos SMS-ben feltett kérdésekre rövid szöveges üzenetben helyesen válaszolnak.

A koncert helyszíne a Műcsarnok felől a Dózsa György úton és a Városligeti Műlyégpálya felől közelíthető meg és a szervezők ez utóbbi útvonalat ajánlják.A Kapcsolat koncert partnerei: Siemens Mobile, MOL Rt., Westel, RTL Klub, Sláger Rádió, Pesti Est, Volkswagen, Dréher, Coca-Cola, Red Bull.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés