Connect with us

Arculatot váltott a BellResearch

Laptop

Arculatot váltott a BellResearch

Az innovatív kutatócég új ruhája…

Május 21-én mutatta be új arculatát az infokommunikációs szektor ismert piackutató intézete, a BellResearch. A cég piacra lépése óta használt megjelenési formákat váltotta le a Kirowski gondozásában készült új arculat és céges honlap. A BellResearch 2000-ben az első telekommunikációs, informatikai és internetes területekre specializálódott kutatócégként jelent meg a hazai piacon, s a kutatás újszer-, lényegi megközelítésével vált ismertté. Első logotípiája és emblémája, amely a céget bevezette a piacra, fiatalos dinamizmusát, lendületét hangsúlyozta.

Három sikeres üzleti évében a vállalat a piac jelentős szereplőjévé vált-e fejlődést most megjelenése is követi. Az új arculat a BellResearch megerősödött pozíciójának és elismert szakértelmének kifejezése.

A külső megújulás nem a piac kihívásaira adott válasz, ezeknek a BellResearch elemzései aktualitásával és szakmai hozzáértésével felel meg – vallja Tárkány-Kovács Balázs, a cég ügyvezetője. – Ennek megfelelően arculatváltásunk sem egy egyszeri és egyedi esemény, hanem a cég hosszú távú stratégiájának lépcsőfoka. Célunk, hogy munkánkkal olyan márkát hozzunk létre a kutatási piacon, amely a kiemelkedő színvonalú elemzés garanciáját jelenti az infokommunikációs szektor minden szereplője számára.

Az arculatváltással a cég megtartotta korábbi értékeit is: lényeglátását, az ügyféligények szolgálatába állított innovativitását és kiemelkedő szakmai színvonalát, valamint azt a kutatási szakértelemmel párosuló technológiai intelligenciáját, amely a hazai piacon egyedülálló módon teszi lehetővé, hogy megértse az ügyfél problémáját, és adatok helyett stratégiai információkkal lássa el a döntéshozót.

Az új megjelenés mellett a BellResearch számos, saját fejlesztés-alkalmazást is bevezet, amely a kutatási folyamat különböző fázisait (tervezés, adatfelvétel, elemzés, prezentáció) támogatják a hatékonyság és a minőségi eredmények érdekében.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom