Connect with us

technokrata

Új sokfunkciós Logitech Gamepad PC-re és Mac-re

Laptop

Új sokfunkciós Logitech Gamepad PC-re és Mac-re

A Logitech bejelentette, hogy a Los Angeles-i E3 kereskedelmi bemutatón a múlt héten bemutatott Logitech Dual Action Pad idén nyáron már kapható lesz a boltokban Európában.

A termék áráról még nincs információ.

“Mostanában sok játékosnak van szüksége duál analóg vezérlésre, de egészen mostanáig alig volt a piacon jó duál analóg vezérlő” – mondta Fred Swan, a Logitech Audio és Interaktív Szórakoztatóeszközök Üzletágának marketing-igazgatója. “A Logitech Dual Action Pad új, kisebb kialakítású, és rendelkezik azokkal a funkciókkal, többek között duál analóg vezérléssel, amelyek lehetővé teszik, hogy a játékos végig irányítása alatt tartsa a játékot”.

A könnyű kialakítás részét képezi a két, gumiborítású, analóg botkormány, melyek vajpuha, 360 fokos mozgással biztosítanak tökéletes irányíthatóságot, míg a nyolc-irányú D-pad pontos mozdulatokat tesz lehetővé a játék közben. Továbbá, négy érzékeny ravasz, és hat nyomógomb segít könnyedén hatástalanítani az ellenfeleket. PC-vel és Macintosh-sal is kompatibilis, plug and play USB kapcsolattal rendelkezik.

A Logitech Dual Action Pad tartozéka a népszerű Logitech Gaming Software for PC, mellyel a játékos testreszabhatja a gamepad számos funkcióját. A lemezen a GameSpy Industries, Inc. két szoftvercsomagja is helyet kapott. A GameSpy Arcade számos, az online játékot segítő funkciót tartalmaz, a Roger Wilco pedig egy hang chat-elő alkalmazás, melynek segítségével a játékosok beszélhetnek egymással a többjátékossal játszott online játékok során.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle