Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új PlayStation vezérlők a Logitech-től

Laptop

Új PlayStation vezérlők a Logitech-től

A Logitech a Los Angeles-i E3 kereskedelmi bemutatón bejelentette két vezetékes PlayStation vezérlőjét, a Logitech Extreme Actiont, valamint a Logitech Actiont.

Mindkét termék idén nyártól lesz kapható az Egyesült Államokban a boltokban, illetve a www.logitech.com weboldalon.

“A PlayStation játékosok bő választékhoz szoktak a kitűnő játékok kiválasztásakor. Mi pedig azt szerettük volna biztosítani számukra, hogy a vezérlő kiválasztásakor is széles körből válogathassanak.” – mondta Fred Swan, a Logitech Audio és Interaktív Szórakoztatóeszközök Üzletágának marketing-igazgatója. “A célunk az, hogy olyan innovatív, kitűnő minőségű vezérlőket készítsünk, amelyek kielégítik a játékosok különböző ízlését, és igényeit. Ezért mindent ennek megfelelően alakítottunk ki, a vezetéknélküli termékekbe épített 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás technológiától kezdve az új vezetékes vezérlő bőr markolatáig, és mindezt vonzó áron.”

Logitech Extreme Action
A Logitech Extreme Action játékiránytó egy luxuskivitelű, nagy teljesítményű játékirányító azon játékosok számára, akik nem elégszenek meg pusztán a győzelemmel. Olyan extrákkal látták el, mint pl. az eredeti bőr markolat, fényes metál felület, valamint olyan, a csúcsteljesítményt szolgáló alkatrészek, mint a csatlakozódugó arannyal bevont tűi, a pontos, gumibevonattal ellátott analóg botkormányok, a hajszálpontos D-pad, és az érzékeny ravaszok.

A vezérlő turbo móddal is rendelkezik, amellyel még gyorsabban elbánhatunk a kemény ellenfelekkel. A kettős vibration feedback-kel a játékos érzi a játékot. A standard gombok a megszokott, kényelmes elrendezésben találhatók, a három méteres kábel tovább fokozza a kényelmet.

Logitech Action
A Logitech Action játékirányító alakjában és képességeiben hasonlít a Logitech Extreme Action játékirányítóra, de sportosabb, agresszívebb irányzatot képvisel, szinte kötelező rajta keményen játszani. A speciálisan kialakított gumi markolatok kényelmes, biztonságos fogást tesznek lehetővé játék közben, a gumiban lévő vájatok csökkentik az izzadást. A műanyag felület jól néz ki, és jól viseli a megpróbáltatásokat, könnyű tisztán tartani.

A Logitech Action játékiránytó kétméteres kábellel, és hagyományos csatlakozóval rendelkezik. Ugyanazzal a kettős vibration feedback-kel, turbo móddal, analóg botkormányokkal, D-pad-del, ravaszokkal és akciógombokkal szerelték fel, mint a Logitech Extreme Action játékiránytót.

Mindkét vezérlő kompatíbilis a PS one, PlayStation and PlayStation 2 rendszerek játékaival, és a standard vezérlőportra csatlakoztatható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés