Connect with us

technokrata

Új PlayStation vezérlők a Logitech-től

Laptop

Új PlayStation vezérlők a Logitech-től

A Logitech a Los Angeles-i E3 kereskedelmi bemutatón bejelentette két vezetékes PlayStation vezérlőjét, a Logitech Extreme Actiont, valamint a Logitech Actiont.

Mindkét termék idén nyártól lesz kapható az Egyesült Államokban a boltokban, illetve a www.logitech.com weboldalon.

“A PlayStation játékosok bő választékhoz szoktak a kitűnő játékok kiválasztásakor. Mi pedig azt szerettük volna biztosítani számukra, hogy a vezérlő kiválasztásakor is széles körből válogathassanak.” – mondta Fred Swan, a Logitech Audio és Interaktív Szórakoztatóeszközök Üzletágának marketing-igazgatója. “A célunk az, hogy olyan innovatív, kitűnő minőségű vezérlőket készítsünk, amelyek kielégítik a játékosok különböző ízlését, és igényeit. Ezért mindent ennek megfelelően alakítottunk ki, a vezetéknélküli termékekbe épített 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás technológiától kezdve az új vezetékes vezérlő bőr markolatáig, és mindezt vonzó áron.”

Logitech Extreme Action
A Logitech Extreme Action játékiránytó egy luxuskivitelű, nagy teljesítményű játékirányító azon játékosok számára, akik nem elégszenek meg pusztán a győzelemmel. Olyan extrákkal látták el, mint pl. az eredeti bőr markolat, fényes metál felület, valamint olyan, a csúcsteljesítményt szolgáló alkatrészek, mint a csatlakozódugó arannyal bevont tűi, a pontos, gumibevonattal ellátott analóg botkormányok, a hajszálpontos D-pad, és az érzékeny ravaszok.

A vezérlő turbo móddal is rendelkezik, amellyel még gyorsabban elbánhatunk a kemény ellenfelekkel. A kettős vibration feedback-kel a játékos érzi a játékot. A standard gombok a megszokott, kényelmes elrendezésben találhatók, a három méteres kábel tovább fokozza a kényelmet.

Logitech Action
A Logitech Action játékirányító alakjában és képességeiben hasonlít a Logitech Extreme Action játékirányítóra, de sportosabb, agresszívebb irányzatot képvisel, szinte kötelező rajta keményen játszani. A speciálisan kialakított gumi markolatok kényelmes, biztonságos fogást tesznek lehetővé játék közben, a gumiban lévő vájatok csökkentik az izzadást. A műanyag felület jól néz ki, és jól viseli a megpróbáltatásokat, könnyű tisztán tartani.

A Logitech Action játékiránytó kétméteres kábellel, és hagyományos csatlakozóval rendelkezik. Ugyanazzal a kettős vibration feedback-kel, turbo móddal, analóg botkormányokkal, D-pad-del, ravaszokkal és akciógombokkal szerelték fel, mint a Logitech Extreme Action játékiránytót.

Mindkét vezérlő kompatíbilis a PS one, PlayStation and PlayStation 2 rendszerek játékaival, és a standard vezérlőportra csatlakoztatható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle