Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető az ingyenes videó-szerkesztő, a VirtualDub legújabb változata

Laptop

Letölthető az ingyenes videó-szerkesztő, a VirtualDub legújabb változata

A VirtualDub 1.5.3-as verziója már bárki számára hozzáférhető.

A szoftver videó-folyamok lementésére (is) használható videó-szerkesztő alkalmazás. Képes 2 GB-osnál nagyobb állományokkal is dolgozni, illetve a fejlesztők úgy készítették el, hogy lineáris szerkesztésre lett optimalizálva. A VirtualDub támogatja a Motion-JPEG, az MPEG-1 videó és layer 3 audió formátumokat. Képes (megfelelő teljesítményű hardver esetén) valósidejű vagy közel valósidejű videó-szerkesztésre, illetve kötegelt üzemmódra is (ez esetben több állományon is végre tud hajtani előre beállított művelet(eke)t, egymás után).

Az 1.5.3-as verzió két változatban tölthető le: az első a 80486-os processzorokkal kompatibilis CPU-val bíró számítógépeken működőképes. A második variáns azon processzorokra optimalizáltan készült el, melyek támogatják az SSE2 utasításkészletet (Pentium 4). Ez a változat csak ilyen CPU-kon működik. Mindkét verzió letölthető a Terminal szerveréről.

A szoftverben végrehajtott változások listáját főként a korábbi verziókban felfedezett hibák kiküszöbölése adja, emellett input/output előnézet paranccsal gyarapodott a szoftver menüje.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés