Connect with us

Olcsó és elegáns vezetékes Logitech vezérlő az Xbox-hoz

Laptop

Olcsó és elegáns vezetékes Logitech vezérlő az Xbox-hoz

A Logitech a Microsoft Xbox videójátékának rajongói számára új lehetőséget kínál az elérhető árú, pontos vezérlők területén.

A Los Angeles-i E3 kereskedelmi bemutatón a Logitech előzetes bemutatót tartott új, vezetékes Xbox vezérlőjéről, a Logitech Precision játékvezérlőről. A termék idén nyáron lesz kapható.

“Több, mint 10 éve készítünk díjnyertes vezérlőket” – mondta Fred Swan, a Logitech Audio és Interaktív Szórakoztatóeszközök Üzletágának marketing-igazgatója. “Tudjuk, hogy legújabb fogyasztóink, a játékkonzol-felhasználók, a funkcionalitás és az ár megfelelő kombinációját keresik. Ez az új vezérlő a Logitech minőségének, és megbízhatóságának biztonságát nyújtja.” – tette hozzá Swan.

A játékosok fel fogják ismerni a hivatalos Logitech Precision játékirányító kinézetét, és játék során nyújtott érzését, mivel az a vezetéknélküli 2,4 GHz-es Xbox játékirányító kialakítását tükrözi.

A hosszú játék során is kényelmes fogást biztosító gumimarkolattól kezdve, a két, 360 fokban mozgatható analóg botkormányon át a dupla vibrációs motorokig, a Logitech Precision játékirányító megadja a játékosoknak azt a kényelmet, irányítási lehetőséget, és visszacsatolást, amivel nyerők lehetnek a játékban.

A terméken nyolc darab könnyen használható analóg vezérlőgomb található, a megszokott elrendezésben, továbbá egy nyolc utas D-pad, és két ravasz. A 3 méteres kábellel kényelmesen helyezkedhetünk el a játékhoz szinte bárhol a szobában. A Logitech Precision standard vezérlő-port csatlakozóval rendelkezik.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom