Connect with us

technokrata

Montana: a hazai kis és közepes vállalatok SAP-szállítója

Laptop

Montana: a hazai kis és közepes vállalatok SAP-szállítója

Montana Rt. élen jár az itthoni SAP kkv bevezetések terén.

A magyarországi kis és közepes vállalatoknál (kkv) bevezetett SAP üzletekből számos köthető a Montana nevéhez. A vállalatirányítási szoftverek területén az SAP az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb megoldást kínálja ügyfelei számára. A Montana Rt. 2000-ben építette fel SAP kompetenciáját és az elmúlt évek során szakemberei számos projektben szereztek tapasztalatot, illetve zártak sikeresen. Az elért eredményeknek köszönhetően a Montana SAP Services és SAP Channel Sales and Services Partner-i minősítést kapott.

A Montana Rt. sikere a vállalatirányítási rendszerek bevezetése terén többek közt magyarázható azzal is, hogy az SAP Channel partnereként az alapvetően szabványos ERP szoftvert testre szabja a magyar kis és középvállalatoknak, így biztosítva egy gyorsan bevezethető és költség hatékony megoldást. Ez egyrészről jelenti a rendszer egyedi beállítását, paraméterezését, másrészről a Montana saját cégen belül történt bevezetésének know-howját. Maga a bevezetés a töredéke a hagyományosnak, mivel a beállított rendszert szinte készen telepítik. Így az ügyfél részéről költség hatékony a bevezetés, hiszen sokkal kevesebb konzultációs idő és ügyféloldali szakértelem szükséges. A bevezetés költsége jellemzően 10-20 millió Ft között mozog, ami egy alapvető vállalati működést korszerűsítő megoldás esetén még egy kisebb középvállalat számára sem elérhetetlen.

Az SAP sikere egyrészről azzal magyarázható, hogy a szoftver piacvezető, szinte szabványnak számít mind a hazai mind az európai piacon, különösen a nagyvállalati körben. Másrészt az SAP bevezetése a cégérték növelő tényező, folyamataik áttekinthetőek, támogatja a minőségbiztosítához kapcsolódó követelményeket. Szabványos felületeken keresztül kommunikál (például: EDI).

Az EU-csatlakozással ezen tényezők jelentősége tovább fog nőni.

A magyarországi kis és közepes vállalatoknál bevezetett SAP üzletekből számos köthető a Montana nevéhez. A Montana sikeres projekteket zárt le például a CBA Kereskedelmi Kft.-nél, a Varga Holdings Kft.-nél és a Moeller Elektric Kft.-nél.

A Montana az SAP mellett komplex szolgáltatást kínál a hardvertől az üzemeltetésen át a tanácsadásig. Ezen túlmenően egyedi fejlesztéseket is végez például a kis és középvállalati szektorban a számlázás egyszerűsítése érdekében vagy az alvállalkozói, beszállítói szerződések kezelése terén.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök