Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech Extreme 3D Pro és Attack 3 botkormányok

Laptop

Logitech Extreme 3D Pro és Attack 3 botkormányok

A Logitech bejelentette a Logitech Extreme 3D Pro és a Logitech Attack 3, PC-vel és Mac-kel is kompatibilis legújabb botkormányait.

A Los Angeles-i E3 kereskedelmi bemutatón bemutatott joystick-ek idén nyáron lesznek kaphatók Európában. Az árakról egyelőre még nincs információ.

“Ezeket a botkormányokat olyan nagyszerű funkciókkal láttuk el, amelyek a játékosok széles körének igényeit kielégítik majd, az átlagos akciójátékosoktól a komoly repülőszimulátor-rajongókig” – mondta Fred Swan, a Logitech Audio és Interaktív Szórakoztatóeszközök Üzletágának marketing-igazgatója. “Sok munkánk fekszik abban, hogy ezek a botkormányok funkcionalitásukban és megjelenésükben is egyértelműen magasabb szintet képviseljenek, mint elődeik.”

Logitech Extreme 3D Pro

A Logitech legújabb középkategóriás botkormánya, a Logitech Extreme 3D Pro a leghasznosabb funkciókat egyesíti egy új, megragadó formatervezéssel. A joystick-on 12, kényelmesen elhelyezett gomb segíti napjaink játékaiban a számos parancs gyors, könnyű elérését. A kényelmes, elforgatható markolat szinte minden játékban nélkülözhetetlen: a repülős játékokban oldalkormányként, a szimulátorokban gyors forgásként használható.

A Logitech Extreme 3D Pro botkormányon elhelyeztek egy gumiborítású, 8-irányú hat-switch-et, és egy nagy precizitású gázkart, melynek segítségével hajszálpontossággal adagolhatjuk a gázt a játékokban. A botkormány belsejében egy központi rugó biztosítja a finom, pontos mozgatást, minden irányba azonos nagyságú erőkifejtéssel. A játékosoknak szintén örömére szolgál majd, hogy a joystick stabil, súlyozott talapzattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az játék közben elmozogjon, és javítja az irányíthatóságot, szinte mindenféle környezetben.

Logitech Attack 3

A Logitech Attack 3 joystick-kel bármilyen szinten álló játékos számára élvezhető a játék, de egyszerű felépítése, és kialakítása miatt főleg kezdő játékosoknak szánták, illetve azoknak, akiknél a botkormány nem az általános vezérlőeszköz. A Logitech jó idő óta most készített újra kétkezes botkormányt, amely mind a bal-, mind a jobbkezes játékosok számára kitűnően biztosítja a kényelmet és a funkcionalitást.

A Logitech Attack 3 joystick 11 programozható gombbal könnyíti meg a játékokban a fegyver kiválasztását és használatát, illetve a sebességváltást, valamint rendelkezik egy finoman forgatható gázkarral, amely a pontos gyorsítást és lassítást teszi lehetővé.A botkormány kicsi, súlyozott talapzattal rendelkezik, a központi rugó pedig ugyanazt az egyenletes mozgatást teszi lehetővé, mint a Logitech Extreme 3D Pro esetében, de ennél a botkormánynál gyengébb a rugó, így jobban megfelel az alkalmi felhasználók igényeinek.

Mindkét botkormány tartozéka az elismert Logitech Gaming Software for PC, mellyel a játékos a joystick számos funkcióját testreszabhatja. A lemezen a GameSpy Industries, Inc. két szoftvercsomagja is helyet kapott. A GameSpy Arcade számos, az online játékot segítő funkciót tartalmaz, a Roger Wilco pedig egy hang chat-elő alkalmazás, melynek segítségével a játékosok beszélhetnek egymással a többjátékossal játszott online játékok során. Mindkét termék plug and play USB kapcsolattal rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés