Connect with us

technokrata

Logitech Extreme 3D Pro és Attack 3 botkormányok

Laptop

Logitech Extreme 3D Pro és Attack 3 botkormányok

A Logitech bejelentette a Logitech Extreme 3D Pro és a Logitech Attack 3, PC-vel és Mac-kel is kompatibilis legújabb botkormányait.

A Los Angeles-i E3 kereskedelmi bemutatón bemutatott joystick-ek idén nyáron lesznek kaphatók Európában. Az árakról egyelőre még nincs információ.

“Ezeket a botkormányokat olyan nagyszerű funkciókkal láttuk el, amelyek a játékosok széles körének igényeit kielégítik majd, az átlagos akciójátékosoktól a komoly repülőszimulátor-rajongókig” – mondta Fred Swan, a Logitech Audio és Interaktív Szórakoztatóeszközök Üzletágának marketing-igazgatója. “Sok munkánk fekszik abban, hogy ezek a botkormányok funkcionalitásukban és megjelenésükben is egyértelműen magasabb szintet képviseljenek, mint elődeik.”

Logitech Extreme 3D Pro

A Logitech legújabb középkategóriás botkormánya, a Logitech Extreme 3D Pro a leghasznosabb funkciókat egyesíti egy új, megragadó formatervezéssel. A joystick-on 12, kényelmesen elhelyezett gomb segíti napjaink játékaiban a számos parancs gyors, könnyű elérését. A kényelmes, elforgatható markolat szinte minden játékban nélkülözhetetlen: a repülős játékokban oldalkormányként, a szimulátorokban gyors forgásként használható.

A Logitech Extreme 3D Pro botkormányon elhelyeztek egy gumiborítású, 8-irányú hat-switch-et, és egy nagy precizitású gázkart, melynek segítségével hajszálpontossággal adagolhatjuk a gázt a játékokban. A botkormány belsejében egy központi rugó biztosítja a finom, pontos mozgatást, minden irányba azonos nagyságú erőkifejtéssel. A játékosoknak szintén örömére szolgál majd, hogy a joystick stabil, súlyozott talapzattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az játék közben elmozogjon, és javítja az irányíthatóságot, szinte mindenféle környezetben.

Logitech Attack 3

A Logitech Attack 3 joystick-kel bármilyen szinten álló játékos számára élvezhető a játék, de egyszerű felépítése, és kialakítása miatt főleg kezdő játékosoknak szánták, illetve azoknak, akiknél a botkormány nem az általános vezérlőeszköz. A Logitech jó idő óta most készített újra kétkezes botkormányt, amely mind a bal-, mind a jobbkezes játékosok számára kitűnően biztosítja a kényelmet és a funkcionalitást.

A Logitech Attack 3 joystick 11 programozható gombbal könnyíti meg a játékokban a fegyver kiválasztását és használatát, illetve a sebességváltást, valamint rendelkezik egy finoman forgatható gázkarral, amely a pontos gyorsítást és lassítást teszi lehetővé.A botkormány kicsi, súlyozott talapzattal rendelkezik, a központi rugó pedig ugyanazt az egyenletes mozgatást teszi lehetővé, mint a Logitech Extreme 3D Pro esetében, de ennél a botkormánynál gyengébb a rugó, így jobban megfelel az alkalmi felhasználók igényeinek.

Mindkét botkormány tartozéka az elismert Logitech Gaming Software for PC, mellyel a játékos a joystick számos funkcióját testreszabhatja. A lemezen a GameSpy Industries, Inc. két szoftvercsomagja is helyet kapott. A GameSpy Arcade számos, az online játékot segítő funkciót tartalmaz, a Roger Wilco pedig egy hang chat-elő alkalmazás, melynek segítségével a játékosok beszélhetnek egymással a többjátékossal játszott online játékok során. Mindkét termék plug and play USB kapcsolattal rendelkezik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle