Connect with us

Hirdetés

technokrata

Scala EU-start Plusz – a versenyképesség megőrzéséért

Laptop

Scala EU-start Plusz – a versenyképesség megőrzéséért

Ügyviteli funkciókat tartalmazó programcsomag kisebb vállalatok számára.

A nagyvállalatok mellett a kis- és közepes vállalatok (KKV) egyre nagyobb hányada ismeri fel, hogy versenyképességük nagymértékben függ informatikai infrastruktúrájuktól. A KKV-k azonban nem tudnak akkora IT-tudásbázist kiépíteni, mint a nagyvállalatok, így fejlesztési döntéseik is nagyobb körültekintést igényelnek, ami sokszor a fejlesztések elhalasztását eredményezi.

A Scala felismerte azt, hogy a KKV-k korlátozott anyagi lehetőséggel és humánerőforrással rendelkeznek, ezért nagyobb megterhelést jelent számukra egy új rendszer bevezetése, az átállás. A cég a KKV-k igényét és lehetőségeit figyelembe véve állította össze az Scala EU-start Plusz csomagot.

A programcsomag elnevezéséről Kiss Judit, a Scala ECE Hungary ügyvezető igazgatója a következőket mondta el: „A név csapatmunka eredménye. Az EU arra utal, hogy a Scala az európai uniós tagországokban is széles körben elterjedt, elismert rendszer. A start a könnyű elérhetőséget és a gyors bevezetést jelenti, míg a Plusz azt a hozzáadott értéket takarja, amelyet a Scala 25 éves nemzetközi és 10 éves magyarországi tapasztalata jelent.”

A programcsomag olyan ügyviteli funkciókat tartalmaz, amelyekre egy kisebb vállalatnak is szüksége van (beszerzés, értékesítés, készletnyilvántartás, könyvelés, pénztárforgalom, pénzügy, jelentéskészítés, vezetői döntéstámogatás), illetve rövid és kiszámítható a bevezetési idő, valamint kedvezőek a fizetési lehetőségek is.

A csomagra a Scala két fizetési konstrukciót is kidolgozott. Az egyik konstrukció egyszerű bérlet, a másik pedig egy alacsony belépési költséggel járó, havidíjakkal teljessé váló vásárlás. A rugalmasság és az árszínvonal így kifejezetten a kisvállalatok teherbíró képességéhez igazodik.

A Scala Scala EU-start Plusz egy integrált vállalatirányítási rendszer kicsiben: funkcionalitása hatékony ügyviteli hátteret biztosít, bővíthetősége pedig megfelelő alapot biztosít a vállalatok közötti automatikus üzleti kommunikációhoz, az ellátási láncban való részvételhez.

Kiss Judit hangsúlyozta, hogy ezzel a konstrukcióval már a kisvállalkozások is áttérhetnek a fejlett ügyvitelre. „Úgy vélem, hogy a Scala EU-start Plusz egy jó belépési pont a kisvállalkozások számára, hogy teljes értékű ERP-rendszerrel rendelkezzenek. A rendszer további modulokkal és felhasználószámmal bővíthető, együtt tud tehát nőni egy vállalkozással, miközben a teljes integráltságot nem korlátozza az, hogy kezdetben csak kisebb funkcionalitással indul a rendszer.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés