Connect with us

technokrata

Scala EU-start Plusz – a versenyképesség megőrzéséért

Laptop

Scala EU-start Plusz – a versenyképesség megőrzéséért

Ügyviteli funkciókat tartalmazó programcsomag kisebb vállalatok számára.

A nagyvállalatok mellett a kis- és közepes vállalatok (KKV) egyre nagyobb hányada ismeri fel, hogy versenyképességük nagymértékben függ informatikai infrastruktúrájuktól. A KKV-k azonban nem tudnak akkora IT-tudásbázist kiépíteni, mint a nagyvállalatok, így fejlesztési döntéseik is nagyobb körültekintést igényelnek, ami sokszor a fejlesztések elhalasztását eredményezi.

A Scala felismerte azt, hogy a KKV-k korlátozott anyagi lehetőséggel és humánerőforrással rendelkeznek, ezért nagyobb megterhelést jelent számukra egy új rendszer bevezetése, az átállás. A cég a KKV-k igényét és lehetőségeit figyelembe véve állította össze az Scala EU-start Plusz csomagot.

A programcsomag elnevezéséről Kiss Judit, a Scala ECE Hungary ügyvezető igazgatója a következőket mondta el: „A név csapatmunka eredménye. Az EU arra utal, hogy a Scala az európai uniós tagországokban is széles körben elterjedt, elismert rendszer. A start a könnyű elérhetőséget és a gyors bevezetést jelenti, míg a Plusz azt a hozzáadott értéket takarja, amelyet a Scala 25 éves nemzetközi és 10 éves magyarországi tapasztalata jelent.”

A programcsomag olyan ügyviteli funkciókat tartalmaz, amelyekre egy kisebb vállalatnak is szüksége van (beszerzés, értékesítés, készletnyilvántartás, könyvelés, pénztárforgalom, pénzügy, jelentéskészítés, vezetői döntéstámogatás), illetve rövid és kiszámítható a bevezetési idő, valamint kedvezőek a fizetési lehetőségek is.

A csomagra a Scala két fizetési konstrukciót is kidolgozott. Az egyik konstrukció egyszerű bérlet, a másik pedig egy alacsony belépési költséggel járó, havidíjakkal teljessé váló vásárlás. A rugalmasság és az árszínvonal így kifejezetten a kisvállalatok teherbíró képességéhez igazodik.

A Scala Scala EU-start Plusz egy integrált vállalatirányítási rendszer kicsiben: funkcionalitása hatékony ügyviteli hátteret biztosít, bővíthetősége pedig megfelelő alapot biztosít a vállalatok közötti automatikus üzleti kommunikációhoz, az ellátási láncban való részvételhez.

Kiss Judit hangsúlyozta, hogy ezzel a konstrukcióval már a kisvállalkozások is áttérhetnek a fejlett ügyvitelre. „Úgy vélem, hogy a Scala EU-start Plusz egy jó belépési pont a kisvállalkozások számára, hogy teljes értékű ERP-rendszerrel rendelkezzenek. A rendszer további modulokkal és felhasználószámmal bővíthető, együtt tud tehát nőni egy vállalkozással, miközben a teljes integráltságot nem korlátozza az, hogy kezdetben csak kisebb funkcionalitással indul a rendszer.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák