Connect with us

technokrata

Adobe: a látvány után hangzásban is erősít a szoftverfejlesztő

Laptop

Adobe: a látvány után hangzásban is erősít a szoftverfejlesztő

A Cool Edit Pro audió program révén az Adobe egy teljes gyártási folyamatot biztosít a videós szakemberek, és DVD műsorkészítők számára.

Az Adobe Systems bejelentette a digitális audióeszközökben vezető Syntrillium Software technológiai eszközeinek felvásárlását. A Cool Edit Pro az Adobe professzionális digitális videó termékcsaládjához csatlakozik, amelybe az Adobe PDF Premiere, az Adobe After Effects, az Adobe Encore DVD és az Adobe Photoshop tartozik.

“A Cool Edit Pro az egész zenei és videó szakmában elismerést váltott ki, és az Adobe-bal összefogva ezt a többsávos felvételkészítő alkalmazást az ügyfeleink még szélesebb köréhez tudjuk majd eljuttatni.” – mondja Bob Ellison, a Syntrillium Elnöke. “A Cool Edit Pro belefoglalása az Adobe családba nagy újság az ügyfeleink számára, akik így a vállalat csúcsminőségű termékek iránti elkötelezettségének előnyeit fogják élvezni.”

“A Cool Edit Pro zenészektől professzionális műsorszórókig terjedő hűséges ügyfelei arra számíthatnak, hogy a termék innovatív hagyományaira építünk. Ma a professzionális audió szerkesztés nélkülözhetetlen a digitális videó és DVD gyártáshoz, azzal pedig, hogy a Cool Edit Pro-t felvettük termékcsaládunkba, az Adobe egy teljes gyártási folyamatot biztosít a videós szakemberek, és DVD műsorkészítők számára.” – mondja Bryan Lamkin, az Adobe Digitális Képalkotó és Videó Termékek Első Alelnöke. “Az Adobe Encore DVD bevezetése, és ennek a kiváló audió alkalmazásnak a megszerzése azt a szándékunkat bizonyítja, hogy a számítógép felhasználók kezébe a világon mindenhol a legjobb digitális videó eszközöket adjuk.”

Az 1997-es bemutatkozása óta díjnyertes alkalmazás, a Cool Edit Pro olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek a professzionális audiogyártáshoz lényegesek, ugyanakkor megtartják az egyszerű használhatóságot, amely a felhasználók nagy táborának tetszését nyerte meg. A jellemzők közé tartozik akár 128 audió sáv támogatása; fejlett végtelenítés keverés; páratlan hangszerkesztő teljesítmény; professzionális DSP effektek, gyártáselőkészítő és elemző eszközök; audió restaurálás; surround sound-hoz egy többcsatornás kódoló; illetve DirectX, MIDI és videó támogatás.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle