Connect with us

technokrata

A Citrix továbbfejleszti a MetaFrame Presentation Server for UNIX-ot

Laptop

A Citrix továbbfejleszti a MetaFrame Presentation Server for UNIX-ot

A MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX lehetővé teszi a vásárlók számára az alkalmazás hozzáférés hatékony menedzselését heterogén számítástechnikai környezetben.

A Citrix Systems bejelentette a Citrix MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX forgalomba hozását, amely része a Citrix MetaFrame Access Suite-nak. A UNIX operációs rendszerekhez kialakított Citrix hozzáférés infrastruktúra szoftver teljesítményének, felhasználhatóságának és biztonságosságának fokozására kifejlesztett új változat biztonságos hozzáférést nyújt a UNIX és Java alkalmazásokhoz, bármilyen eszközön és hálózati kapcsolatok keresztül.

A Citrix MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX új platformokat is támogat, beleértve a Sun Microsystems Solaris SPARC 9, Hewlett-Packard HP-UX 11i, valamint az IBM AIX 5.1 és 5.2. Az egyre inkább heterogén számítástechnikai környezettel és szaporodó alkalmazás infrastruktúrával dolgozó szervezetek számára a MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX és a MetaFrame XP Presentation Server for Windows kombinációja egyetlen eszközről nyújt egyszerűsített hozzáférést gyakorlatilag bármilyen testreszabott Windows vagy Web alkalmazáshoz, beleértve az Oracle, Seibel, JD Edwards, SAP, PeopleSoft és egyéb szoftvereket, hozzáférhetőbbé téve ezen alkalmazásokat vállalat szerte.

A MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX-szal a rendszeradminisztrátorok kiterjeszthetik a UNIX alkalmazások hozzáférhetőségét bármilyen hálózati kapcsolaton keresztül majdnem bármilyen eszközre, beleértve a Microsoft Windowson futó számítógépeket is. Mindemellett a végfelhasználók a nagyobb biztonság és alkalmazás teljesítmény előnyeit is élvezhetik kisebb sávszélesség mellett. Például a gyártóiparban működő vállalatok, melyek sávszélesség igényes CAD/CAM alkalmazásaikhoz távoli hozzáférést igényelnek, jelentősen csökkenthetik sávszélesség felhasználásukat a nagyobb hálózati hatékonyságért és könnyű felhasználhatóságért, még lassú kapcsolaton keresztül is.

A MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX számos új jellemzője fokozott biztonságot nyújt a vásárlók számára. Például az új változat biztonságos gateway tulajdonsága szabványos Secure Socket Layer (SSL) titkosítást biztosít az Interneten át a MetaFrame for UNIX szerverek és a kliens eszközök között áramló adatok számára. A MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX az RSA SecureID hitelesítéssel is funkcionál, a nagyobb belépési biztonság, és a MetaFrame for UNIX szerverek közötti fokozott titkosítás érdekében.

A teljesítmény és használhatóságbeli előnyök közé tartozik az új licenc elosztó funkcionalitás, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló jogosultságok hatékonyabb elosztását a szerverek között. Ezen felül, az új interaktív teljesítmény összehangolásnak köszönhetően a rendszeradminisztrátorok egyensúlyban tarthatják a teljesítmény és sávszélesség igényeket a végfelhasználók egyenletes ellátásának érdekében. Mivel számos alkalmazás igényel részletes vizuális megjelenítést, a MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX támogatja a valós és kiváló színminőségű munkafolyamatokat a nagy felbontású alkalmazásokhoz.

A Citrix ugyancsak ma jelentette be a MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX bevezetéséhez kapcsolódó tanfolyamát. A Citrix Certified Administrator (CCA) számára összeállított tanfolyam felkészítést nyújt a MetaFrame for UNIX vizsgára, és a UNIX rendszeradminisztrátorok számára biztosítja azt a tudás és szakértelem bázist, amely a MetaFrame környezetben felmerülő feladatok végrehajtásához szükséges.

Ár és elérhetőség

A MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX már kapható, és ajánlott kiskereskedelmi ára 5.995 dollár 15 egyidejű felhasználói jogosultság esetén, amely tartalmazza a Citrix Subscription Advantage csomagot, amely automatikus hozzáférést biztosít a legfrissebb termékfejlesztésekhez és frissítésekhez. A MetaFrame 1.1 for UNIX felhasználók (Feature Release 1-el vagy anélkül) 15 felhasználói jogosultság csomagig bővíthetnek 1.995 dollár javasolt kiskereskedelmi árért. A MetaFrame Presentation Server 1.2 for UNIX a MetaFrame Presentation Server 1.1 for UNIX vagy a MetaFrame Presentation Server 1.1 for UNIX with Feature Release 1. előzetes telepítését igényli.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák