Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új hivatalos ATI Catalyst meghajtó szoftver

Laptop

Új hivatalos ATI Catalyst meghajtó szoftver

Alig pár nappal azt követően, hogy az Nvidia kiadta a GeForce FX alapú grafikuskártyák teljesítményét jelentős mértékben növelő legújabb driverét, a Detonator FX-et, a nagy konkurens ATI Technologies is megjelentette a legújabb, immár 3.4-es verziószámot viselő Catalyst meghajtó szofvert.

A 44.03-as legfrissebb hivatalos Nvidia driverhez hasonlóan WHQL (Windows Hardware Quality Lab) minősítést szerzett 3.4-es Catalyst meghajtó szoftverről a kanadai székhelyű cég fejlesztői nem kevesebbet állítanak, mint hogy egyes ATI kártyák teljesítményét egyes alkalmazásokban akár harminc százalékkal is növelheti.

A 3.4-es ATI Catalyst driver újításai közé tartozik a DivX filmek lejátszása közbeni Fullstream gyorsítás, mely az ATI Technologies és a DivXNetworks szoros együttműködésének gyümölcse, és amely a Radeon 9500, illetve ennél magasabb típusjelzésű ATI grafikuskártyák esetében a korábbiaknál kiválóbb minőségű DivX lejátszást eredményez. A több kisebb-nagyobb hibajavításon átesett legújabb hivatalos ATI meghajtó szoftver ezenkívül továbbfejlesztett Control Panelt kínál az összes Radeon típusú videokártya tulajdonosának, valamint említésre méltó az új driver ugyancsak továbbfejlesztett EazyLook szolgáltatása. A 3.4-es Catalyst driver Windows 98/98SE, Windows Me, Windows 2000 és Windows XP operációs rendszerekre fejlesztett verziókban érhető el.

[frissítve] A driverek már a Terminal szerveréről is letölthetők.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés