Connect with us

technokrata

Oracle partneri tanúsítványt kapott az IQSYS

Laptop

Oracle partneri tanúsítványt kapott az IQSYS

Magyarországon mindössze 10 cég rendelkezik Oracle Certified Partner minősítéssel.

Az áprilisban, Lisszabonban megrendezett Oracle partneri konferencián az IQSYS hivatalosan is megkapta a „Certified Partner, Internet Platform Track” címet.

Ilyen magas szintű partneri kapcsolat csak a legmagasabb szintű szakértelem és elkötelezettség mellett érhető el. Magyarországon mindössze 10 cég rendelkezik Oracle Certified Partner minősítéssel.

„Bár az IQSYS még csak néhány hete kezdte meg működését, a magas szintű partneri minősítéssel az Oracle azt a szakmai munkát ismerte el, amelyet az IQSYS előd-cégei végeztek. Az IQSYS-ben minden lehetőség adott ahhoz, hogy a megkezdett munkát magasabb szinten, további szakmai sávokra kiterjesztve folytassuk ” – mondta Kovács András, az IQSYS technológiai igazgatója.

A Certified Partner, Internet Platform Track minősítésnek köszönhetően az IQSYS szakemberei kiemelt szakmai támogatást kapnak és a legmagasabb szintű tanfolyamokon vehetnek részt.

„Mindez tehát nem a jól hangzó címek öncélú gyűjtése, hiszen a minősítés azt szolgálja, hogy az IQSYS a lehető legmagasabb szinten szolgálhassa ki ügyfeleit.” – mondta Major Gábor, az IQSYS üzletfejlesztési igazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle