Connect with us

technokrata

Nagyszabású 3Com Partnerrendezvény

Laptop

Nagyszabású 3Com Partnerrendezvény

2003. május 14-én rendezte immár hét éves hagyományra visszatekintő tavaszi partnerrendezvényét a 3Com Magyarország.

Május 13-án rendezte immár hét éves hagyományra visszatekintő tavaszi partnerrendezvényét a 3Com Magyarország. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményre 180 3Com partner regisztrált, a házigazdák nagy örömére többségük már a vadonatúj hazai 3Com honlapon keresztül. A 3com.halozatok.hu címen elérhető magyarországi weblap teljes körű tájékoztatást nyújt a 3Com partnerei számára, megtalálhatók rajta a 3Com hírei mellett a termékek részletes leírása, a szolgáltatások teljes skálája, sőt aki igényli, itt feliratkozhat a havonta kimenő online hírlevélre épp úgy, mint a félévente megjelenő 3comment című hírlap olvasóinak címlistájára.

A margitszigeti Thermal Hotelben megtartott partnernapon a gold, silver és bronze fokozatú 3Com viszonteladók a hazai képviselet munkatársaitól kimerítő részletességgel tájékozódhattak a vállalat életét meghatározó legfrissebb hírekről, eseményekről és nem utolsó sorban azokról a termékújdonságokról, amelyek a 3Com kínálatát és ezzel a partnerek megoldás-palettáját gazdagítják.

Az utóbbi idők legfontosabb gazdasági eseménye kétségtelenül a 3Com és a Huawei Technologies által létrehozott közös vállalat bejelentése volt. A tevékenységét majd elsősorban Kínában végző vegyes vállalat óriási reményekkel kecsegteti alapítóit, hiszen a közös termékkínálat jól kiegészíti egymást, a 3Com úgynevezett stackable termékei mellett egy komplett sorozat moduláris Layer 2-es és Layer 3-as 10/100/1000 megabites switch-családdal folytathatja piaci sikersorozatát, s akkor még nem is beszéltünk a nagyvállalati szintű routerek teljes termékvonaláról. A Huawei magas szintű K+F tevékenysége révén a közös cég még versenyképesebbé válhat, és termékei sikerrel vehetik fel a harcot a konkurensek termékeivel szemben. A piaci esélyeket csak növeli, hogy a közös vállalkozás Hong Kong-ban kezdi meg működését, ahol a Huawei 2002-ben 2,7 milliárdos forgalmával a kínai IT-ipar legeredményesebb társasága volt, s mivel ott a 3Com is a piacvezető informatikai vállalatok közé tartozik, így kettejük házassága a vitathatatlan elsőséget jelentheti.

A partnertalálkozó technikai előadásai sorában az érdeklődők részletes tájékoztatót kaptak az új switchek, a 4226-os, a 4228-as, a 4250-es képességeiről, megismerhették a 4005-ös, a 4400-as sorozat és a 4070-es kapcsolócsalád részletes termékleírását.

Az új, 28 portos, teljes sebességű 4228G 24 darab 10/100 porttal, két beépített rézvezetékes Gigabit porttal és két GBIC bővítőhellyel rendelkezik további rézvezetékes vagy üvegszálas Gigabit csatlakozás létesítése érdekében. A 4250-es és a 4226-os 50 illetve 26 portos Ethernet switchek, a teljes sebességű Layer 2 kapcsolást egyesítik az egyszerű telepítéssel és a rendkívüli megbízhatósággal.

A 4400-as multimédiás kapcsolócsalád különleges képességekkel rendelkezik, lehetővé teszi egyes hálózati funkciók, (például hálózati játékok) tiltását, mások engedélyezését (videofolyam kezelésének támogatása).

Nem maradhatott ki a termékismertetők sorából a vezeték nélküli eszközök bemutatása sem, így például a 3Com 11 Mbps Wireless LAN Acces Point 8000-est is ismertették a partnertalálkozón. Az Acces Point 8000-es az egyik legrobusztusabb, több rétegű megoldást kínálja. Háromszáz méteres átviteli távolságot biztosító rugalmas antennával rendelkezik, a rádió adóteljesítménye beállítható az adott lefedési igények elérése és az interferencia csökkentése érdekében, így minden eddiginél egyszerűbb a vezeték nélküli hálózat építése az összes nehezen vagy egyáltalán nem kábelezhető helyeken.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle