Connect with us

technokrata

Megnyílt a Hungelektro 2003 technológiai szakkiállítás

Laptop

Megnyílt a Hungelektro 2003 technológiai szakkiállítás

Az idei rendezvény az EU-csatlakozásra való felkészülést, a tudásbázisú társadalom felépítéséhez szükséges szemléletváltást sugallja.

Kedden megnyílt a 8. Hungelektro Nemzetközi Elektronikai Technológiai Szakkiállítás és konferencia Budapesten a SAP rendezvénycsarnokban. A három napos seregszemle az elektronikai ipari és kereskedelmi szakemberek, valamint az elektronika iránt érdeklődők egyik legrégebb fóruma.

A kiállításszervezők ígérete szerint a közép-kelet-európai régió legnagyobb szakkiállításán a forgalmazók és a konstruktőrök mellett helyet kapnak azok is, akik a termelővállalatok beruházásaiban, a gyártásban, az üzemszervezésben és az üzemeltetésben érdekeltek.

Az 1.200 négyzetméteres kiállítási területen mintegy 50 cég, köztük több külföldi kiállító is jelen lesz. Külön brit stand várja majd azokat a hazai vállaltokat, akik a szigetországban keresnek üzleti kapcsolatokat.

A szakkiállítás ismételt megrendezése azért is bizonyult fontos eseménynek, mert 2000-ben megindult válság óta a világpiac elektronikai gyártása 5-10 százalékot esett vissza, ezzel szemben a kelet-európai régióbeli országok elektronikai termelése még 2002-ben is 40 százalékkal nőtt a korábbi évhez viszonyítva.

A rendezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az idei rendezvény az EU-csatlakozásra való felkészülést, a tudásbázisú társadalom felépítéséhez szükséges szemléletváltást sugallja. Éppen ezért, a kiállítást a Magyar Elektronikai és Infokommunikációs Szövetség által szervezett konferencia és az európai uniós elektronikai beszállítói konferencia egészíti ki.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle