Connect with us

Fresh Download 5.70: egy letöltőmenedzser szoftver mindenkinek

Laptop

Fresh Download 5.70: egy letöltőmenedzser szoftver mindenkinek

Az ingyenesen és könnyen használható letöltőmenedzser segítségével nem jelent többé gondot egy-egy megszakadt letöltés vagy egyszerre sok file lementése.

Hasonlóan a többi letöltőmenedzser alkalmazáshoz, a Fresh Downloadért sem kell fizetni, s korlátai sincsenek (leszámítva azt, hogy a szoftvert be kell regisztrálni, ugyanis csak a regisztrációs kód ismeretében használható – ez azonban egy ingyenes és gyors eljárás). Így nem rendelkezik spyware részekkel és reklámokkal sem.

Mit kap a felhasználó, ha letölti és feltelepíti a Fresh Downloadot? Egy könnyen átlátható kezelőfelülettel bíró alkalmazást, melynek révén a letöltések sokkal egyszerűbbé válnak, mintha erre például a böngészőt használnánk. A HTTP és az FTP protokollokat egyaránt képes kezelni, s bármilyen Internet-kapcsolatról (dial-up, kábeles, DSL, műholdas, T1 stb.) használható.

A szoftver képes ideiglenesen felfüggeszteni a letöltést – ez a funkció abban az esetben lehet fontos, ha még sokáig tartana az Internetről való lementés, de hirtelen szükségessé válik a sávszélesség szabaddá tétele (például egy weboldal betöltése erejéig). Ezen kívül a megszakadt letöltéseket is tudja folytatni (értelemszerűen csak akkor, ha a kapcsolat elvesztése a felhasználó oldalán levő hiba miatt következett be). Emellett képes többszálú letöltésre is, ezzel felgyorsítva a folyamatot. Egyszerre akár 4 kapcsolattal is csatlakozhat a letölteni kívánt állományhoz – a fejlesztők állítása szerint ez jelentősen lecsökkentheti a műveletet idejét.

Képes több böngészőbe (Internet Explorer, Netscape Communicator, Opera és Mozilla) is beleintegrálódni, bármely 32 bites Windows operációs rendszer alatt. Időzített letöltési funkcióval is rendelkezik, ennek révén olyan időszakban indulhat meg a folyamat, amikor a sávszélesség jóval kevésbé van terhelve. Képes a jelszóval védett helyek (legyen az akár HTTP, akár FTP) kezelésére, illetve rendelkezik egy beépített ZIP file kicsomagolóval is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom