Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élő CRM bemutató a .Net laborban

Laptop

Élő CRM bemutató a .Net laborban

Ügyfélkapcsolat-kezelés a négy fal között és a szabad ég alatt…

Élő bemutató keretében ismertette a Microsoft-HP. Net Laborban május 8-án ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszerét a hazai CRM bevezetések fontos képviselője, az LLP Budapest Kft. A szeminárium gyakorlati példákon keresztül nyújtott áttekintést a CRM rendszerről mindazon vállalatok képviselői számára, akik az ügyfélkapcsolatok megfelelő kezelését stratégiai kérdésnek tartják cégüknél.

A szeminárium első részében az LLP Budapest az ügyfelekkel és potenciális ügyfelekkel kapcsolatot tartó legfontosabb üzleti területek (marketing, kereskedelem, ügyfélszolgálat-szerviz) közötti információs szakadék feloldásának lehetőségeit tárta fel. Az ügyfélszolgálati feladatok egyik fontos területének tartják például az ügyfél folyamatos tájékoztatását probléma esetén – nemcsak a hiba elhárítása után, hanem olyan esetekben is, amikor egy adott hibát nem lehet azonnal orvosolni, illetve annak feltárása hosszabb időt vesz igénybe. Az egyes osztályok közötti szervezett kommunikáció biztosítja és gyorsítja ezt a tájékoztatást.

A szeminárium második része az irodai CRM-alkalmazás terepen történő meghosszabbítási lehetőségére adott alternatív javaslatokat. Ennek keretében az LLP szakértői internetes GPRS kapcsolaton keresztül élőben mutatták be, hogyan tehető egyszerűbbé és költséghatékonyabbá azoknak a munkatársaknak a munkája, akik szinte folyamatosan az irodán kívül végzik a tevékenységüket (pl. kereskedők, szervizesek). A megoldás megmutatta, hogy az ügyfél és partner adatbázis, valamint a rendszer kezelőfelülete mobil eszközökön keresztül (laptop, palmtop, WAP-os mobiltelefon), akár Windows-os alkalmazással, vagy web-böngészővel is elérhető.

A szeminárium résztvevőinek az egyik fontos kérdése az volt, hogy a CRM rendszer és az általuk már használt egyéb megoldások (például ERP rendszer) hogyan integrálhatók egymással. Az LLP képviselői szerint ma már szinte természetes, hogy alig van a piacon “zöld mezős” beruházás, ezért a rendszereknek nagymértékben átjárhatónak kell lenniük egymással. A Pivotal rendszernél ez nem jelent problémát, mert nyitottsága és szabványossága révén könnyen integrálható más rendszerekkel is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés