Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ICON Számítástechnikai Rt. elnyerte az IBM Premier Partner minősítését

Laptop

Az ICON Számítástechnikai Rt. elnyerte az IBM Premier Partner minősítését

Az IBM magyarországi partnerei közül egyedül az ICON rendelkezik két IBM Premier Partner tanúsítvánnyal.

Az ICON elnyerte az IBM „Premier Partner” minősítését PC és xSeries kategóriában. A hazai informatikai vállalatok között ezzel egyedüliként két termékcsoportban is a „kék óriás” stratégiai partnerévé vált.

A korábban elnyert „IBM Premier Partner for Software” minősítés után e tanúsítvány az ICON számára nem csupán szakmai elismerést jelent, hanem egyúttal növekvő üzleti potenciált is. Az IBM nagyszabású projektjei lebonyolításakor ugyanis a Premier Partnerek közül választja ki együttműködő partnereit.

A második Premier Partner minősítés megszerzésének feltétele volt a 2002-es évben legalább 1 millió dollár értékű PC és xSeries forgalmazás, valamint a szakmai kompetencia elismeréséhez szükséges vizsgázott szakember gárda (2-2 PC és xSeries kereskedő, kiemelt kereskedő, valamint 2 emelt szintű technikus).

„Kiemelkedő sikerként értékeljük a második „IBM Premier Partner” cím elnyerését, mellyel bizonyítjuk, hogy az ICON kiválóan felkészült szakembergárdája révén megbízható stratégiai partner, jelentős hozzáadott értékkel képes hozzájárulni nagy, sikeres projektek kivitelezéséhez. Az ICON számára az ilyen típusú együttműködés régóta a legfontosabb stratégiai kérdés. Megtanultuk, hogy érdemes ezen a téren befektetni, elsőként megtanulni a legújabb szoftver és hardver termékek integrálásának módszereit. A minősítés megszerzése komoly versenyelőnyt jelent számunkra” – mondta Vida András, az ICON rendszerintegrációs üzletágának igazgatója.

Az IBM PartnerWorld elnevezésű programját azzal a céllal dolgozta ki, hogy egységes keretrendszert és módszertant biztosítson ahhoz, hogy a vállalat üzleti partnerei (IBM Business Partners) könnyebben és hatékonyabban dolgozhassanak együtt az IBM-mel. A személyi számítógépekhez kapcsolódó PartnerWorld program célja azoknak az IBM Business Partnereknek az elismerése, amelyek IBM megoldásokba, termékekbe és technológiákba fektetnek be.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az ICON megszerezte második IBM Premier Partner minősítését. PartnerWorld programunk keretében az ICON az első, mely két termékcsoportban is elnyerte e tanúsítványt, s ezzel egyedüli a hazai informatikai cégek sorában. Az IBM üzleti filozófiájának egyik legfontosabb pillére a sikeres partnerstratégia. Együttműködésünk az ICON-nal példaértékű, s a minősítéssel járó szolgáltatások, és marketing támogatás komoly üzleti potenciált jelenthet a KFKI csoport egyik legsikeresebb vállalatának.” – mondta Burián Zoltán, az IBM Magyarország partnerkapcsolatokért felelős igazgatója.

Az IBM PartnerWorld Program Premier Partnereként az ICON jogosult használni az IBM Business Partner nevet és használhatja a Business Partner Logót, emellett kiemelt marketing és szakmai támogatást kap az IBM-től.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés