Connect with us

Hirdetés

technokrata

Novell – a legjobb tárolási szoftver és a legjobb rendszerfelülgyeleti eszköz

Laptop

Novell – a legjobb tárolási szoftver és a legjobb rendszerfelülgyeleti eszköz

Két Novell terméket jutalmaztak 2003 Codie díjjal a szoftveripar területén elért kiváló eredményeikért.

A Novell Codie díjnyertes termékei a Novell iFolder Professional Edition 2, amely a legjobb tárolási szoftver (Best Storage Software), és a Novell ZENworks for Desktops 4, amely a legjobb rendszerfelügyeleti eszköz (Best Systems Management Tool) díjat nyerte el.

A Software & Information Industry Association (SIIA) szervezet által szponzorált 2003 Codie Awards a szoftver és digitális tartalom iparágak legjobb termékeit és szolgáltatásait mutatja be. 330 cég több mint 650 termékét jelölték Codie díjra ebben az évben, amelyek közül az utolsó fordulóba kerülőket az iparági sajtó, a technológiai témákban alkotó írók és iparági szakértők választották ki. A végső döntést a SIIA tagjai hozták meg.

„A Novell megoldások továbbra is élvezik a média, az elemzők és az iparág elismerését, amelyet hitelesítenek ügyfeleink tapasztalatai, amint a mindennapi munkájukhoz és sikerükhöz járulunk hozzá,” – nyilatkozta Chris Stone, a Novell alelnöke. „Akár a laptopokon és asztali gépeken tárolt nehezen kezelhető adatok biztonsági másolatainak elkészítésére szolgáló Novell iFolder, akár az informatikai erőforrásokat több hálózaton és platformon egységes hálózatként (one Net) kezelő ZENworks példáját tekintjük, a Novell mindent megtesz ügyfelei jelenlegi valós üzleti problémáinak megoldása érdekében.”

A Novell ZENworks, amely tartalmazza a ZENworks for Desktops terméket is, egy teljes és integrált hálózat-felügyeleti eszközkészlet, amely az asztali, laptop, szerver és kéziszámítógépek teljes élettartamán keresztül automatizálja az informatikai folyamatokat. A Novell iFolder automatikusan és biztonságosan szinkronizálja a felhasználók file-jait bármilyen hálózaton keresztül, bármilyen számítógépen, így mindig elérhetővé teszi azokat, bárhol, bármilyen Internethez csatlakozó gépen.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés