Connect with us

Gericom Hollywood – mobil élmény széles vásznon

Laptop

Gericom Hollywood – mobil élmény széles vásznon

A CeBIT-en bemutatott legújabb, 15,2˝ szélesvásznú kijelzővel szerelt Gericom Hollywood notebook minden multimédiás igényt kielégít.

A noteszgép TFT kijelzője maximálisan WXGA+ (1280×854 pixel) felbontásra képes, 15:10 képarány mellett. Az LCD-t egy mobil Nvidia GeForce 4 440 Go videokártya látja el adatokkal, amely 64 MB saját DDR memóriával rendelkezik. Ezek révén a noteszgép megfelel a CAD és a 3D alkalmazások magas követelményeinek, és folyamatos, zökkenőmentes, gyors munkát biztosít.

Mobil Pentium 4-es processzorral szerelték fel az eszközt, mely alá egy i845 chipsettel bíró alaplap került. Operatív tárának mérete maximálisan 512 MB lehet; háttértára pedig egy 2,5 colos, UDMA 100-as merevlemez. Optikai meghajtója kétféle lehet: vagy egy DVD-író, vagy pedig egy CD-író, DVD-olvasó kombómeghajtó. A floppy drive USB-n keresztül csatlakozat a noteszgéphez.

A Gericom Hollywood AC97-es hangrendszerrel valamint 2 hangszóróval is rendelkezik, ezek révén 3D-s hangzás megszólaltatására is képes. A mobil eszközt mikrofonnal is felszerelték. Hálózati kapcsolódásáért az 56 kbps-os beépített modem illetve a 10/100 Mbps sebességű Ethernet csatoló felel. További csatlakozók és portok: SPDIF, fülhallgató, mikrofon, vonalbemenet csatlakozók; infra, LPT, VGA, 2xUSB 2.0, PCMCIA, IEEE 1394 FireWire portok. Ezen felül egy CD-lejátszó vezérlőpult is helyet kapott az előlapon.

A maximálisan 3 órás üzemidőre képes noteszgép lehetővé teszi, hogy utazás során – akár egy repülőúton – izgalmas filmeket nézzen tulajdonosa. A 15:10 képarányú szélesvásznú kijelzőnek köszönhetően moziélménnyé válhat a kikapcsolódás. A notebook modern formavilágával elegáns számítástechnikai és multimédiás kelléke lehet mindennapjainknak.

Fizikai paraméterek

Méret: 31,5x352x260 mm
Tömeg: 3 kgSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom