Connect with us

technokrata

Új GeForce FX alapú Creative videokártyák

Laptop

Új GeForce FX alapú Creative videokártyák

A Creative a világ vezető PC-s és internetes digitális szórakoztatóipari gyártója bejelentette új 3D Blaster 5 FX termékcsaládját.

Az ebben a családban található 3 termék az NVIDIA GeForce FX chipkészleten alapul, amely “mozis képet szállít minden felhasználónak”, és új szabványt állít fel a technikai fejlesztés, a széleskörű funkcionalitás és a képminőség terén.

A Creative 3D Blaster 5 család csúcsa a 3D Blaster 5 FX 5600 Ultra. A cég legnagyobb teljesítményű grafikai megoldását igényes játékőrülteknek tervezték. A mag 350MHz-en fut, ezenkívül 128MB memória található a kártyán, amely 700MHz-es adatsebességgel kommunikál 128 bites sávszélességen át, 400MHz-es RAMDAC használatával. Képfeldolgozási sebessége 88 millió vertex/másodperc, 1,4 milliárd texel/másodperces fill rate-tel, és pixelenként 16 textúrával.

“Ez a kártya tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik csúcsteljesítményt keresnek jó értéken” – mondta Eoin Leyden, a Creative grafikai divíziójának európai üzleti vezetoje. “Garantálja a lélegzetelállító grafikai teljesítményt és az akadásmentes megjelenítést a legnagyobb teljesítmény-igényű játékkörnyezetben is, tehát a játékosok pont az élhetik át, amit a játék tervezői kitaláltak és megálmodtak.” Ez az új kártya teljeskörű DirectX 9.0 és AGP 8X támogatást nyújt. Mindemellett más NVIDIA technológiáknak is helyet ad, mint a CineFX, a továbbfejlesztett vertex és pixel shading illetve speciális effektek; Intellisample, az ipar leggyorsabb anti-aliasing megoldása; nView, a többképernyős megoldás.

A család következő terméke a 3D Blaster 5 FX 5200 Ultra. Ez a kártya a legmodernebb NVIDIA technológia használatával elégíti ki játékosok és erőforrásigényes általános multimédia alkalmazások igényeit kedvező áron. Egy erős, 325MHz-es magra épül, amely 128MB memóriát kezel. 81 millió vertex/másodperc számítási teljesítményéhez 1,3 milliárd texel/másodperc fill rate tartozik. Versenyképes az ára, teljesen kihasználja az AGP 8X által nyújtott előnyöket és teljes körű támogatást nyújt a Microsoft DirectX 9.0-nak. Ezzel teljeskörű kompatibilitást és teljesítményt ér el.

“A 3D Blaster 5 FX 5200 Ultra olyan felhasználóknak való, akik a minőséget és a megfelelő értékű 128 bites stúdióeffekteket szeretnék használni fantasztikus képeikhez” – kommentálta Eoin Leyden. ” Legmagasabb felbontása 2048×1536 pixel, amely ideálissá teszi minőségromlás nélküli teljes képernyős videólejátszásra, illetve játékra is”

Azoknak a felhasználóknak, akik a jelenlegi technológiai szintjükről szeretnének továbblépni, esetleg tovább szeretnék fejleszteni gépüket túllépve az integrált alaplapok, illetve az olcsó videókártyák adta grafikai korlátokon, a Creative a 3D Blaster 5 FX 5200-at ajánlja. Ez a kártya az új generációs NVIDIA teljesítményt kínálja azoknak a felhasználóknak, akiknek fontos az ár és a teljesítmény. Az AGP 8X csatolófelületet teljesen kihasználó kártya egy 250MHz-es magra épül, amelyhez 64MB memória tartozik. Ezek segítségével 128 bites stúdióminőségű színes technológiát kapunk, amely teljes körű DirectX 9.0 támogatást is nyújt

(sajtóközlemény)Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák