Connect with us

technokrata

Innováció és jótékonyság – KÜRT módra

Laptop

Innováció és jótékonyság – KÜRT módra

Ez év márciusában kapta meg a KÜRT Rt. az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002. évi Innovációs Díját, és az – erkölcsi és szakmai elismerésen túl – ezzel járó 500.000 forintot. A KÜRT a pénzjutalmat jótékonysági célra ajánlotta fel.

A nemzetközi hírű adatmentési és informatikai biztonsági szolgáltatásairól ismert Kürt 1996-ban hozta létre a Veszprémi Egyetemen a “Hátrányos helyzetű, elsősorban cigány származású gyerekek oktatásáért” alapítványt, amelyet azóta is rendszeresen támogat. Az alapítvány eddig 52 esetben nyújtott segítséget hátrányos helyzetű hallgatóknak.

Ez év márciusában kapta meg a cég az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002. évi Innovációs Díját, és az – erkölcsi és szakmai elismerésen túl – ezzel járó 500.000 forintot. A pénzösszeget május 6-án, 14 órakor adta át ünnepélyes keretek között Dr. Kürti Sándor, a KÜRT Rt. vezérigazgatója Dr. Horváth Géza dékánnak, aki az alapítvány kuratóriumának elnöke. “Alapítványunk évente körülbelül 1 millió forintot oszt szét a rászorulóknak. A KÜRT által felajánlott összeg nagyon nagy segítség, jelentősen megnöveli a támogathatók körét az idei évben.” – nyilatkozta Dr. Horváth Géza.

A KÜRT egyébként több szálon is kapcsolódik a Veszprémi Egyetemhez, idén számítógépeket adományozott az egyetemen működő Tudássziget Menedzsment Gondolkodó Műhelynek, illetve a KÜRT szakemberei és menedzserei rendszeresen tartanak előadásokat a hallgatóknak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fibaro

Smart home

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

2019. december 14. szombat
iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T
Xiaomi Redmi

Kütyük

Xiaomi Redmi és Redmi Note: megfizethető és kiváló

2019. december 11. szerda

Dotkom