Connect with us

technokrata

Ericsson Magyarország-Emitel: Ethernet DSL Access rendszer

Laptop

Ericsson Magyarország-Emitel: Ethernet DSL Access rendszer

Az Ericsson Magyarország szerződést kötött az Emitellel Ethernet DSL Access (EDA) rendszer telepítésére.

2003. április 25-én az Ericsson Magyarország és az Emitel szerződést írt alá Ethernet DSL Access rendszer telepítésére. Az Emitel az első magyarországi hálózatüzemeltető – és egyben első a közép-kelet európai régióban is –, amely az Ericsson EDA megoldását választotta. Hosszútávú stratégiájába jól illeszkedik az EDA koncepciója, amely gyökeresen szakít a hagyományos távközlési berendezések filozófiájával és nyit az IP integráció felé. Az Ericsson Magyarország jelenleg az Emitel egyedüli ADSL szállítója.

Az EDA megoldás előnye a hagyományos DSL rendszerekkel szemben, hogy skálázhatósága segítségével kis költséggel és helyigénnyel lehetővé teszi olyan szélessávú összeköttetés létrehozását, amely a ritkán lakott és kisebb településeken is elérhetővé teszi a multimédia és egyéb adatszolgáltatások elérését. Ezáltal gazdaságos a fenntartása és karbantartása is. Az Ethernet DSL Access lehetőséget nyújt arra is, hogy a szolgáltató fokozatosan áttérjen az optikai előfizetői hozzáférésre.

Az Ethernet alapú DSL hozzáférési rendszerek a hagyományos xDSL (például ADSL) alapú gyors Internet elérés mellett támogatják az olyan multicast szolgáltatásokat mint a videó és audio streaming és NVoD (Near Video on Demand), valamint az előfizetők közvetlen kapcsolatát biztosító L2 Ethernet VLAN összeköttetéseket, távfelügyeletet.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök