Connect with us

Hirdetés

technokrata

3Com újdonságok

Laptop

3Com újdonságok

A 3Com egy új Power-over-Ethernet (PoE) switchet, új NBX IP telefonokat és vezeték nélküli LAN elérési pontokat jelentett be.

A 3Com innovatív Network Jack családjával kombinálva ezek a termékek az ipar legátfogóbb, az IEEE P802.af specifikációtervezetre épülő Power-over-Ethernet hálózati berendezéseit kínálják. Mostantól egyetlen vezeték biztosíthatja a szabványokra épülő, intelligens táp- és adatkapcsolatot. E termékek bármilyen kombinációban, egy adott hálózatban akárhol telepítésre kerülhetnek; a hálózati rendszergazdák számára pedig az áram alatt lévő berendezések intelligens felismerését, központi felügyeletét és kibővített rendelkezésre állását biztosítják. E funkciók és a szabványokra épülő tápellátás párosítása biztosítja a vásárlók számára, hogy a 3Com termékek szoros együttműködésben telepíthetők bármilyen más IEEE P802.af-kompatíbilis termékkel, ezáltal a legalacsonyabb összköltséget nyújtva.

A hálózatépítés ezen tápellátásos megközelítésének középpontjában az új SuperStack 3 Switch 4400 PWR, egy IEEE P802.af specifikációtervezetre épülő költséghatékony, nagy teljesítményű energiaforrás és a 3Com legfunkciógazdagabb 10/100-as switch-ének kombinációja áll. A SuperStack 3 Switch 4400 PWR egy 24 portos, 10/100-as vonali Power-over-Ethernet switch, amely sokféle gigabites gerinckapcsolati (uplink) lehetőséghez kínál nagy teljesítményű ethernetes kapcsolódást, rugalmas, üzem közben cserélhető összekapcsolást (stacking) és az egész stackre kiterjedő kapcsolataggregálást tesz lehetővé a gerinchálózati teljesítmény növelése és a hálózat rugalmasságának biztosítása érdekében. A termék beköthető egy XRN-technológiás gerinchálózatba is, ami kiváló rendelkezésre állást biztosít a hálózat üzemidejének optimalizálásához.

A vásárlók az alábbi eszközosztályokban használhatják ki a SuperStack 3 Switch 4400 PWR előnyeit:
Network Jack – A 3Com egyedülálló, “falba épített” Ethernet switche lehetővé teszi a PoE használatát és az energia továbbítását egy csatlakoztatott eszköz, például egy IP-telefonkészülék számára a kábelezési költségek csökkentése érdekében.
IP-telefonok – A 3Com tegnap bejelentette az NBX Networked Telephony telefoncsalád továbbfejlesztett változatát, amely közvetlenül támogatja az IEEE P802.3af specifikációtervezetet. Ezek az új telefonok visszamenőleg teljesen kompatíbilisek a 3Com telepített PoE megoldásaival és meglévő termékeivel. A meglévő 3Com NBX telefonok úgyszintén előremenő kompatibilitást mutatnak a szabvánnyal; csupán a 3Com kis átalakító tápmodulját kell hozzáadni. A vásárlók befektetéseinek teljes védelme mindkét esetben biztosított.
Vezeték nélküli LAN elérési pontok – Egy mai külön sajtóhírben történt bejelentés szerint az új 3Com 8200-as, 8500-as és 8700-as vezeték nélküli LAN elérési pontok tápellátása bármilyen P802.3af szabványnak megfelelő kapcsolattal biztosítható, így az új SuperStack 3 Switch 4400 PWR kapcsoló révén is.

A SuperStack 3 Switch 4400 PWR olyan, az adat- és hangforgalom támogatásához ideális, modern funkciókat kínál, mint például a forgalomszűrés, a prioritáskezelés és a 802.1X biztonságos hálózati bejelentkezés. A SuperStack 3 Switch 4400 család tagjaként ez az új switch az NBX Fastlane technológiát alkalmazza az NBX hangforgalom elsőbbségének automatikus biztosítására. A kiváló funkciók és az integrált Power-over-Ethernet technológia beépítése együtt a ma kapható legelérhetőbb árú és kis méretű PoE switch megoldást eredményezik.

A csökkentett telepítési idő és a továbbfejlesztett felügyelet a 3Com SuperStack 3 Switch 4400 PWR elmaradhatatlan tartozékai. Azok a vásárlók, akik a berendezést más 3Com PoE termékekkel való együttes használatra vásárolják meg, azt fogják látni, hogy azok a 3Com eszközök már előre felvételre kerültek a berendezés menüjébe a portonkénti – és az eszközönkénti tápellátási – konfigurálás megkönnyítésére. Központilag figyelhető és felügyelhető a hálózat tápellátása, generálhatók riasztások, ha a hálózat egyik tápellátásos berendezése meghibásodik, és olvasható részletes leírás a hibáról. A tápfelügyeleti funkciók azt is lehetővé teszik, hogy a rendszergazdák garantálhassák bizonyos kritikus eszközök – mint például egy előadótermi telefon – tápellátását. Ezen kívül engedélyezhetik, letilthatják vagy korlátozhatják az energiaszolgáltatást a hálózat visszaélések elleni lezárása és védelme érdekében. A switchet zárt kábelszekrényben, tartalék tápegységgel elhelyezve még jobban biztosítható a kritikus fontosságú eszközök zavartalan tápellátása.

A SuperStack 3 Switch 4400 PWR berendezések a már kapható 3Com SuperStack 3 Switch 4400 24 portos és 48 portos switch-ekkel is összekapcsolhatók és a stack együtt felügyelhető. Ez megkönnyíti a PoE bevezetését a már meglévő telephelyeken. A legújabb eszköz a lehető legnagyobb rugalmasság érdekében szintén a SuperStack 3 Switch 4400 család gerinchálózati és stack-moduljait használja.

Árak és elérhetőség
Az új 3Com SuperStack 3 Switch 4400 PWR – mely várhatóan áprilisban lesz kapható világszerte – amerikai listaára 2495 USD. A továbbfejlesztett NBX telefonok szállítása májusban várható, a jelenlegi modellekhez hasonló árakon. A konvertermodul, amely lehetővé teszi az NBX telefonok együttműködését a SuperStack 3 Switch 4400 PWR-rel és más kompatíbilis tápokkal, 30 dolláros amerikai listáron már kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés