Connect with us

technokrata

3Com újdonságok

Laptop

3Com újdonságok

A 3Com egy új Power-over-Ethernet (PoE) switchet, új NBX IP telefonokat és vezeték nélküli LAN elérési pontokat jelentett be.

A 3Com innovatív Network Jack családjával kombinálva ezek a termékek az ipar legátfogóbb, az IEEE P802.af specifikációtervezetre épülő Power-over-Ethernet hálózati berendezéseit kínálják. Mostantól egyetlen vezeték biztosíthatja a szabványokra épülő, intelligens táp- és adatkapcsolatot. E termékek bármilyen kombinációban, egy adott hálózatban akárhol telepítésre kerülhetnek; a hálózati rendszergazdák számára pedig az áram alatt lévő berendezések intelligens felismerését, központi felügyeletét és kibővített rendelkezésre állását biztosítják. E funkciók és a szabványokra épülő tápellátás párosítása biztosítja a vásárlók számára, hogy a 3Com termékek szoros együttműködésben telepíthetők bármilyen más IEEE P802.af-kompatíbilis termékkel, ezáltal a legalacsonyabb összköltséget nyújtva.

A hálózatépítés ezen tápellátásos megközelítésének középpontjában az új SuperStack 3 Switch 4400 PWR, egy IEEE P802.af specifikációtervezetre épülő költséghatékony, nagy teljesítményű energiaforrás és a 3Com legfunkciógazdagabb 10/100-as switch-ének kombinációja áll. A SuperStack 3 Switch 4400 PWR egy 24 portos, 10/100-as vonali Power-over-Ethernet switch, amely sokféle gigabites gerinckapcsolati (uplink) lehetőséghez kínál nagy teljesítményű ethernetes kapcsolódást, rugalmas, üzem közben cserélhető összekapcsolást (stacking) és az egész stackre kiterjedő kapcsolataggregálást tesz lehetővé a gerinchálózati teljesítmény növelése és a hálózat rugalmasságának biztosítása érdekében. A termék beköthető egy XRN-technológiás gerinchálózatba is, ami kiváló rendelkezésre állást biztosít a hálózat üzemidejének optimalizálásához.

A vásárlók az alábbi eszközosztályokban használhatják ki a SuperStack 3 Switch 4400 PWR előnyeit:
Network Jack – A 3Com egyedülálló, “falba épített” Ethernet switche lehetővé teszi a PoE használatát és az energia továbbítását egy csatlakoztatott eszköz, például egy IP-telefonkészülék számára a kábelezési költségek csökkentése érdekében.
IP-telefonok – A 3Com tegnap bejelentette az NBX Networked Telephony telefoncsalád továbbfejlesztett változatát, amely közvetlenül támogatja az IEEE P802.3af specifikációtervezetet. Ezek az új telefonok visszamenőleg teljesen kompatíbilisek a 3Com telepített PoE megoldásaival és meglévő termékeivel. A meglévő 3Com NBX telefonok úgyszintén előremenő kompatibilitást mutatnak a szabvánnyal; csupán a 3Com kis átalakító tápmodulját kell hozzáadni. A vásárlók befektetéseinek teljes védelme mindkét esetben biztosított.
Vezeték nélküli LAN elérési pontok – Egy mai külön sajtóhírben történt bejelentés szerint az új 3Com 8200-as, 8500-as és 8700-as vezeték nélküli LAN elérési pontok tápellátása bármilyen P802.3af szabványnak megfelelő kapcsolattal biztosítható, így az új SuperStack 3 Switch 4400 PWR kapcsoló révén is.

A SuperStack 3 Switch 4400 PWR olyan, az adat- és hangforgalom támogatásához ideális, modern funkciókat kínál, mint például a forgalomszűrés, a prioritáskezelés és a 802.1X biztonságos hálózati bejelentkezés. A SuperStack 3 Switch 4400 család tagjaként ez az új switch az NBX Fastlane technológiát alkalmazza az NBX hangforgalom elsőbbségének automatikus biztosítására. A kiváló funkciók és az integrált Power-over-Ethernet technológia beépítése együtt a ma kapható legelérhetőbb árú és kis méretű PoE switch megoldást eredményezik.

A csökkentett telepítési idő és a továbbfejlesztett felügyelet a 3Com SuperStack 3 Switch 4400 PWR elmaradhatatlan tartozékai. Azok a vásárlók, akik a berendezést más 3Com PoE termékekkel való együttes használatra vásárolják meg, azt fogják látni, hogy azok a 3Com eszközök már előre felvételre kerültek a berendezés menüjébe a portonkénti – és az eszközönkénti tápellátási – konfigurálás megkönnyítésére. Központilag figyelhető és felügyelhető a hálózat tápellátása, generálhatók riasztások, ha a hálózat egyik tápellátásos berendezése meghibásodik, és olvasható részletes leírás a hibáról. A tápfelügyeleti funkciók azt is lehetővé teszik, hogy a rendszergazdák garantálhassák bizonyos kritikus eszközök – mint például egy előadótermi telefon – tápellátását. Ezen kívül engedélyezhetik, letilthatják vagy korlátozhatják az energiaszolgáltatást a hálózat visszaélések elleni lezárása és védelme érdekében. A switchet zárt kábelszekrényben, tartalék tápegységgel elhelyezve még jobban biztosítható a kritikus fontosságú eszközök zavartalan tápellátása.

A SuperStack 3 Switch 4400 PWR berendezések a már kapható 3Com SuperStack 3 Switch 4400 24 portos és 48 portos switch-ekkel is összekapcsolhatók és a stack együtt felügyelhető. Ez megkönnyíti a PoE bevezetését a már meglévő telephelyeken. A legújabb eszköz a lehető legnagyobb rugalmasság érdekében szintén a SuperStack 3 Switch 4400 család gerinchálózati és stack-moduljait használja.

Árak és elérhetőség
Az új 3Com SuperStack 3 Switch 4400 PWR – mely várhatóan áprilisban lesz kapható világszerte – amerikai listaára 2495 USD. A továbbfejlesztett NBX telefonok szállítása májusban várható, a jelenlegi modellekhez hasonló árakon. A konvertermodul, amely lehetővé teszi az NBX telefonok együttműködését a SuperStack 3 Switch 4400 PWR-rel és más kompatíbilis tápokkal, 30 dolláros amerikai listáron már kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök