Connect with us

technokrata

Elkészült a HIK intranet rendszere

Laptop

Elkészült a HIK intranet rendszere

Befejeződött a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ komplett Intranet rendszerének fejlesztése.

Az AITIA Informatikai Rt. befejezte a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ komplett Intranet rendszerének fejlesztését, ezáltal az intranet összekapcsolódott a beléptető chipkártyás rendszerrel, a diákigazolványokkal, valamint a többi üzemeltetési rendszerrel.

Az Intranet főbb moduljai közé tartozik az iktatás, a leltár, a helpdesk, a foglaltság-jelző (a géphasználat online figyelését lehetővé tevő speciális service monitorozással), a könyvtár, valamint a tagregisztrációs rendszer.

Az intranet a Webra tartalomkezelő rendszer Windows platformon futó verziójára épül. Integrálja a diákigazolványhoz fejlesztett beléptető-kártya rendszert, a vonalkód-leolvasót, a digitális fényképezőgépes képfelvitelt, és nem utolsó sorban az Active Directory-t is.

Mindemellett speciális hálózati célalkalmazás figyeli a központ 300 munkaállomásának működését, visszajelzi a meghibásodást, figyeli a felhasználási időket és segíti a hatékony üzemeltetést. Ugyanakkor egyszerű felületen kezelhető távmenedzselt rendszerként is működik, minden lényeges beavatkozás lehetséges az operátori felületről is.

Az operátorok hibaelhárító munkáját a helpdesk modul segíti, amely tudásbázist épít a már megoldott problémák tapasztalataiból.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle