Connect with us

Elkészült a HIK intranet rendszere

Laptop

Elkészült a HIK intranet rendszere

Befejeződött a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ komplett Intranet rendszerének fejlesztése.

Az AITIA Informatikai Rt. befejezte a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ komplett Intranet rendszerének fejlesztését, ezáltal az intranet összekapcsolódott a beléptető chipkártyás rendszerrel, a diákigazolványokkal, valamint a többi üzemeltetési rendszerrel.

Az Intranet főbb moduljai közé tartozik az iktatás, a leltár, a helpdesk, a foglaltság-jelző (a géphasználat online figyelését lehetővé tevő speciális service monitorozással), a könyvtár, valamint a tagregisztrációs rendszer.

Az intranet a Webra tartalomkezelő rendszer Windows platformon futó verziójára épül. Integrálja a diákigazolványhoz fejlesztett beléptető-kártya rendszert, a vonalkód-leolvasót, a digitális fényképezőgépes képfelvitelt, és nem utolsó sorban az Active Directory-t is.

Mindemellett speciális hálózati célalkalmazás figyeli a központ 300 munkaállomásának működését, visszajelzi a meghibásodást, figyeli a felhasználási időket és segíti a hatékony üzemeltetést. Ugyanakkor egyszerű felületen kezelhető távmenedzselt rendszerként is működik, minden lényeges beavatkozás lehetséges az operátori felületről is.

Az operátorok hibaelhárító munkáját a helpdesk modul segíti, amely tudásbázist épít a már megoldott problémák tapasztalataiból.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom