Connect with us

Asus L4000H – ellenáll a Centrino technológiának

Laptop

Asus L4000H – ellenáll a Centrino technológiának

Az Asus egyik újonnan bejelentett noteszgépe a nagy Centrino-s dömping közepette került piacra, s a trendre fittyet hányva mobil Pentium 4-es processzorral rendelkezik.

Mobil Intel Pentium 4-es processzor és Sis 650 chipset került az Asus új notebookjába. Tömege a 15 colos, XGA felbontású kijelző ellenére mindössze 3 kg, ami annak is köszönhető, hogy nincs beépített floppy meghajtója. Mivel kizárólag CD-RW/DVD kombó meghajtóval szerelik, nincs is akkora szükség a floppyra, hiszen elegendő magunknál tartani egy újraírható CD-t, és bármikor villámgyorsan menthetjük adatainkat. A kombó meghajtó DVD része is jól kihasználható, hiszen S-video kimenettel is ellátták.

Alaplapra integráltan található 256 MB DDR RAM, a szabad bővítőhelyre 128-tól 512 MB-ig helyezhetünk el egy modult, így összesen 768 MB a memória felső határa. Természetesen a standard csatlakozók egész sorát lelhetjük fel a gépen: modem, Ethernet, infra, audió ki/be (SPDIF), 4 darab USB (2.0), 2 FireWire (IEEE1394), VGA, párhuzamos, PS2, PCMCIA, S-video portok illetve kimenetek kerültek a noteszgépre.

Közvetlen CD vezérlő billentyűket is találhatunk a gép elején, melyek segítségével a teljes notebook bekapcsolása nélkül hallgathatunk audió CD-ket. Elsősorban otthoni felhasználásra ajánlott.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom