Connect with us

Planet VIP-100T IP telefon

Laptop

Planet VIP-100T IP telefon

A hálózati eszközeiről már ismert Planet ismét egy újdonsággal rukkolt elő, a VIP-100T típusú IP telefonnal.

A hálózati eszközeiről már ismert Planet ismét egy újdonsággal rukkolt elő. Napjainkban terjedőben van az IP alapú telefonálás és a jövőben még nagyobb teret fog hódítani. Bizonyára sokan beszéltek már a Neten keresztül ismerőseikkel, különböző programok és egy fejhallgató, mikrofon segítségével. Mint tudjuk ez nem az igazi telefonálás élményét nyújtja.

Léteznek még internetre köthető eszközök, amik egy hagyományos telefonnal kiegészítve már közelítenek a hagyományos megoldásokhoz. Ebben az esetben már nem kell számítógépet használni, ami nagy könnyebbség. De még ennél is egyszerűbb és kényelmesebb megoldás a VIP-100T. Ez egy LAN hálózatra csatlakoztatható telefon, mely rendelkezik saját IP címmel.

Tulajdonképpen felületes szemlélő észre sem venné a különbséget. A VIP-100T rendelkezik egy LCD kijelzővel, és egy hagyományos numerikus billentyűzettel is. A telefonoktól manapság elvárható összes kényelmi funkciók egyike sem hiányzik belőle: 100 telefonszámos memória, gyorshívási funkciók, újrahívás funkciók stb…

Érdekessége még, hogy az UTP kábel átvezethető rajta, tehát, ha egy munkaállomáshoz egy csatlakozás van kiépítve, akkor nem kell új kábelt kihúzni. A telefonból a számítógépbe továbbvezethető a 10/100-as LAN. Egyszerű, felhasználóbarát ezért nagy sikkerre számíthat az IP telefonok területén.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom