Connect with us

Creative JukeBox2 – A zenedoboz

Laptop

Creative JukeBox2 – A zenedoboz

Legújabb MP3 lejátszójával a Creative páratlanul új zenei élményt nyújt a vásárlók számára.

A JukeBox2 külsőleg leginkább egy hordozható CD lejátszóra hasonlít, azonban tudása sokkal több annál, hiszen beépített 10 Gb-os merevlemezére több mint 166 órányi MP3 formátumú zenei anyagot tölthetünk fel.

Kedvenc dalainkat a legkiválóbb minőségben élvezhetjük, menet közben az akkumulátor segítségével akár 16 órán át, vagy otthon a hálózati adapterrel korlátlan ideig.A JukeBox2 lejátszó minőségi és tiszta hangzásával a zene hallgatása olyan mintha koncerten vagy hangversenyen ülnénk.

Kezelhetőségét az oldalán található navigációs scroll gomb teszi egyszerűvé, a grafikus LCD kijelzője pedig a menürendszert könnyen átláthatóvá. A hozzá adott Creative PlayCenter3 szoftver a legjobb megoldás hogy audió CD-t töltsünk át a lejátszóra CD Rip eljárással. Az elkészült zenei anyagot tetszés szerint rendszerezhetjük előadó-, dalok- vagy lejátszási sorrend szerint, amiben az AudioSync program áll rendelkezésünkre.

A közel 4000 dal áttöltését a lehető leggyorsabban tehetjük – USB 2.0-s sebességgel – a számítógépről a közvetlenül lejátszóra. Az MP3, WMA és WAV formátumú fájlokon kívül azonban adat fájlokat is másolhatunk a merevlemezre a Creative File Manager szoftverrel, így a JukeBox2-öt akár adathordozóként is használhatjuk.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom