Connect with us

Törhetetlen Linux az Oracle-től

Laptop

Törhetetlen Linux az Oracle-től

Az Oracle a UnitedLinuxszal együtt a mai napon bejelentette, hogy felhasználóinak vállalati szintű terméktámogatást tervez nyújtani UnitedLinux alapú operációs rendszerekre, az Oracle termékekre nyújtott támogatáson felül.

A bejelentéssel az Oracle kiterjeszti elkötelezettségét a Törhetetlen Linux (Unbreakable Linux) platform elkészítése és világméretű hozzáférhetősége mellett. Az Oracle bejelentette továbbá, hogy magasszintű terméktámogatást és elérhetőséget biztosít felhasználóinak: az Oracle szorosan együttműködik a UnitedLinux alapító tagjaival (Conectiva S.A., The SCO Group, SuSE Linux AG, Turbo Linux) egy közös csapat létrehozásában, mely a legjobb támogatást tudja nyújtani az összes, UnitedLinux-alapú terméken használt Oracle szoftverhez. A terméktámogatás azon felhasználók számára lesz elérhető, akik érvényes Oracle terméktámogatással rendelkeznek valamilyen Oracle termékhez, illetve terméktámogatással rendelkeznek valamelyik UnitedLinux alapítótag operációs rendszeréhez.

“Együttműködésünk az Oracle-lel kiterjed az egész világra, melyet a UnitedLinux a négy alapítótaggal valósít meg” – mondta Paula Hunter, a UnitedLinux ügyvezetője. “Azt reméljük, hogy tagjaink termékeinek egyidejű minősítésével és a beépített világszerte elérhető támogatással ez a program elő fogja segíteni a UnitedLinux-alapú Oracle termékek alkalmazását.”

Azok a felhasználók, akik UnitedLinux minősítéssel rendelkező hardveren használnak Oracle alkalmazásokat, közvetlen technikai segítséget kaphatnak az Oracle Support Service-től, ami a kritikus problémák gyorsabb megoldásához vezet. Az Oracle a technikai támogatási kérdések azonosítását és megoldását a UnitedLinuxszal együttműködve tervezi megvalósítani. A felhasználók számára gyümölcsöző a közös műszaki erőfeszítés: az Oracle és a UnitedLinux együttműködve építik be a szükséges javításokat és foltokat a UnitedLinux jövőben megjelenő javítócsomagjaiba.

“Terveink szerint, a UnitedLinuxszal együtt nyújtunk közvetlen támogatást az Oracle felhasználóknak a felmerülő linuxos kérdések vizsgálatában és megoldásában, valamint számukra megfelelő módon nyújtjuk a kritikus javításokat. Ezzel az együttműködéssel egy újabb Törhetetlen Linux (Unbreakable Linux) platformot tudunk ajánlani, melyet a felhasználók biztonságosan tudnak használni küldetés kritikus környezetekben világszerte.” – nyilatkozta Dave Dargo, az Oracle Linux Program Office osztályvezetője.

2003. februárban a UnitedLinux megszerezte a UnitedLinux 1.0 verziójának minősítését az Oracle9i adatbáziskezelő és Oracle9i Real Application Cluster (RAC) termékeire.

UnitedLinux 1.0 alapú termékek: Conectiva Linux Enterprise Edition a Conectiva S.A.-tól, SCO Linux Server 4.0 a The SCO Group-tól, SuSE Linux Enterprise Server 8 a SuSE Linux AG-tól és Turbolinux Enterprise Server 8 a Turbolinuxtól.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom