Connect with us

technokrata

Computer Associates támogatás a Centrino alapú eszközöknek

Laptop

Computer Associates támogatás a Centrino alapú eszközöknek

A Computer Associates támogatja az Intel újonnan bevezetett Centrino mobil technológiáját.

Unicenter, eTrust és BrightStor termékcsaládja révén a CA fejlett menedzsment, biztonsági és adatmentő képességekkel ruházza fel a Centrino alapú eszközöket. A CA partnerei azonnal kihasználhatják az Intel Centrino mobil technológiára épülő eszközök minden előnyét, miközben az eszközök adminisztrációja heterogén környezetben is biztosított. A Centrino-t támogató CA megoldások közé tartozik a Unicenter NSM, a Unicenter Software Delivery, a Unicenter Asset Management, az eTrust Antivirus, és a BrightStor Mobile Backup.

“Az Intel Centrino a mobil nagyvállalat felé tett nagy előrelépés” – mondja Sumit Deshpande, a CA műszaki igazgatóságának főtechnológusa. “Az Intel Centrino mobil technológiára épülő eszközök teljes támogatásával lehetővé tesszük partnereink számára, hogy ezt a fontos új technológiát üzembe állítsák.”

Az informatikai szervezetek számára nagyon fontos, hogy mobil berendezéseiket a többi nagyvállalati eszközzel azonos módon menedzselhessék, biztosíthassák, és menthessék. A CA díjnyertes Unicenter, eTrust és BrightStor megoldásai biztosítják ezt a fontos egységet, amivel a szervezetek a legfontosabb feladatokat heterogén számítógépes nagyvállalati környezetben is automatizálhatják.

Ezen kívül a CA bejelentette, hogy a Centrino-t támogató Unicenter NSM Wireless Network Management Option idén tavasszal kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom