Connect with us

technokrata

iiyama újdonságok a CeBIT-en

Laptop

iiyama újdonságok a CeBIT-en

A kiváló minőségű képmegjelenítő eszközeiről ismert iiyama is képviselteti magát a napokban Hannoverben zajló CeBIT-en. A gyártó eddig két újdonságot, a PROLITE L410W-t, valamint az MU511BW-t jelentette be a rangos rendezvényen.

iiyama PROLITE L410W – 40″ TV/monitor

A legújabb paneltechnológiával készült nagy méretű LCD-k nem csak a hagyományos PC felhasználás területén váltják fel lassan a jó öreg képcsöveket, de a TV készülékek piacára is új lendületet visznek. Most első alkalommal mutatkozik be a nagyméretű 40 colos LCD TV-tunerrel és távirányítóval. A jövőben megjelenő 15″, 17″ és 19″-os modelleket is TV-tunerrel fogják kiadni. Az iiyama ezen újdonsága a magasabb kategóriájú TV-ken megszokott bemenetekkel is rendelkezik, úgymint TV, video, S-video, SCART, de ezen túl még DVI bemenete is van a számítógép számára. Praktikusan kialakított távirányítójával ágyból is nézhető, a fejhallgató kimenetét használva pedig a körülöttünk élők életét sem keserítjük meg.A Pro Lite sorozat ezüst, szürke és fekete színben vásárolható meg. Ára egyelőre nem ismert.

Technikai adatai:
Felbontás: Wide XGA
Fényerő: 450 cd/qm
Kontraszt: 600:1
Válaszidő: 16msec

iiyama más területen : 21″-os orvosi LCD MU511BW

Egy monitorgyártó cégnek minden területen képviseltetnie kell magát, erre jó példa az iiyama első kifejezetten orvosi, gyógyítási feladatok kijelzésére szánt, 21,1 colos LCD monitora. Meglepőnek tűnik első látásra, hogy csak fekete-fehér képeket tud megjeleníteni, bár azt rendkívüli részletgazdagsággal. Kontrasztja és fényereje elég erős ahhoz hogy jól kivilágított rendelőkben, orvosi kutatószobákban használják, ezenkívül elforgatható, állítható a magassága, és a hátoldalán egy USB hub is helyett kapott. Ára egyelőre nem ismert.

Technikai adatai:
Fényerő: 700 cd/qm
Kontraszt: 1000:1
Válaszidő: 25msecSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom