Connect with us

A Samsung több új terméket mutatott be a CeBIT 2003-on

Laptop

A Samsung több új terméket mutatott be a CeBIT 2003-on

A Samsung Electronics digitális termékek teljes skáláját jelentette be a mai napon, a Hannoverben megrendezett CeBIT-en.

A világ legnagyobb, 40 hüvelyk (101,6 cm) képátmérőjű TFT LCD monitora: A világ legnagyobb TFT-LCD monitora, a SyncMaster 403T 40 hüvelykes megjelenítő európai bevezetését 2003. márciusára tervezik. Alkalmazható digitális kijelzőként, prezentációk megjelenítésére, grafikusok számára, digitális tartalom készítésére, videolejátszóként és játékokhoz. A monitor a cég saját szabadalmát, a különleges Patterned Vertical Alignment (PVA) technológiát használja a minden irányban 170 fokos megjelenítési szög biztosításához. A megjelenítő igen nagy, 500 cd/m2-es fényerősségre és 600:1 kontrasztarányra képes, miközben különlegesen tiszta és borotvaéles képmegjelenítést biztosít.

Egy harmadik generációs 7200 rpm merevlemez: A SpinPoint P80 SATA (Serial Advanced Technology Attachment) merevlemez továbbfejlesztett fej- és médiatechnológiát használ a lemezenként 80 GB tárolt anyagmennyiség eléréséhez, és akár 160 GB tárolási kapacitással is rendelkezhet. 8 MB méretű, 9 ms elérési idejű belső gyorsítótárral, kettős DSP (Digital Signal Processor) mikroprocesszorral és Serial ATA felülettel rendelkezik.A Serial ATA felület működés közbeni cserélhetősége, a CRC (Cyclic Redundancy Checking) védelem fokozott adatbiztonsága, a vékonyabb és hosszabb kábelek egyszerű csatlakoztatásának köszönhető egyszerűbb telepítés és az intelligens adatkezelés teljesítménybeli skálázhatósága biztosítja a rendszer dinamizmusát.

A világ leggyorsabb Combo meghajtója: Az SM-352 52X Combo meghajtó 52-szeres (7.8MB/sec) sebességű CD író, 24-szeres (3.6MB/sec) sebességű CD újraíró, 52-szeres (7.8MB/sec) sebességű CD olvasó és 16-szoros (21.6MB/sec) sebességű DVD olvasó egyben, tehát 650 MB-nyi adatot 2 perc 20 másodperc alatt képes egy írható CD-re rögzíteni. A meghajtó a DVD formátumok mindegyikét képes olvasni; támogatja a DVD-R, DVD-RW és a DVD-RAM – DVD fórum által minősített – írási formátumokat. Az SM-352 részleges CAV* elemet tartalmaz, mely az adatokat magas és állandó sebességgel rögzíti. Egy DVA (Dynamic Vibration Absorber) egység használatával a fokozott rögzítési sebesség által okozott rezgés és zaj jelentősen lecsökkenthető.

A legújabb digitális MHP vevő: A Samsung Electronics bemutatja továbbfejlesztett MHP (Multimedia Home Platform) Set-top box egységét. Mivel az MHP a digitális TV készülékek nemzetközi szabványos alkalmazása, lehetővé teszi az interaktív televíziós alkalmazások létrehozását és közvetítését, melyek bármely set-top box egységen vagy más digitális televízió vevőn futtathatók. A technológia a DVB-MHP szabványt használó set-top egység segítségével az ügyfelek számára elérhetővé teszi a közvetítéseket, az interaktív televíziós és az internetes tartalmat.

A világ első HDD digitális kamerája: Az ITCAM-7 egy mindent-egyben szórakoztatóeszköz, mely egy MPEG-4 kamerát, egy digitális kamerát, egy MP3 lejátszót és egy digitális sztereó hangfelvevőt tartalmaz. Kazetta helyett az ITCAM-7 egy 1,5 GB kapacitású merevlemezt tartalmaz az álló- és mozgóképek, zene, valamint hang- és adatfájlok tárolására, és több mint egy órányi jó minőségű felvétel tárolására nyújt lehetőséget. A beépített USB 2.0 portnak köszönhetően ez az egy órányi anyag mindössze öt perc alatt vihető át a számítógépre.

Egy teljes mini-DV kamera és digitális fényképezőgép egyetlen eszközben: A VP – D5000i a Samsung digitális konvergencia termékek legfrissebb irányvonalának tagja, mely egy MiniDV digitális videokamera és egy négy megapixeles digitális fényképezőgép funkcióit egyesíti. A VP-D5000i egyedülálló forgó lencsemechanizmusa egyszerű váltást biztosít a két funkció között, a készülék egyik oldala a videokamera lencséit és érzékelőit, a másik oldala pedig a digitális fényképezőgép szerkezetét tartalmazza.

MP3 és Yepp lejátszók: A Samsung Electronics bemutatja díjnyertes technológiai fejlesztéseket tartalmazó MP3 és Yepp lejátszóit, melyek a hatékony digitális funkciókat új designban kínálják. Ebbe a termékcsaládba tartozik a világ első hordozható digitális hanglejátszója, az YP-900. Ez a lejátszó merevlemezt használ a zene tárolására. A lejátszók mindegyike olyan felhasználók számára készült, akik egyszerűen szeretnék hallgatni, rendezni és kezelni állományaikat, mindezt teljesen hordozható és elegáns módon. Kiállításra kerülnek még azok a sokoldalúan új MP3-CD lejátszók, melyek egyszerű fájlkezelést és rázkódás elleni védelmet biztosítanak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom