Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, alternatívát jelentő e-mailkliens az AOL-tól

Laptop

Új, alternatívát jelentő e-mailkliens az AOL-tól

Az America Online előfizetői abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy már tesztelhetik az AOL Communicator e-mailklienst. A fejlesztés a Microsoft Outlookjának riválisává válhat – erre utal kinézete és funkciói is.

Még múlt hét pénteken jelentették be az e-mail szoftvert, melyet az AOL felhasználók majd együtt alkalmazhatnak az azonnali üzenőszolgáltatással és az address bookkal. A Nokia népszerű telefon-PDA hibridjének nevét elorzó Communicator elsősorban azon előfizetők számára készül, akik nincsenek megelégedve a jelenleg használt kliensükkel – és szeretnének extra képességeket (például az e-mailek menedzselése) is tudni szoftverükben.

A szoftver piaci pozícionálása rögtön kiderül, csak rá kell nézni: a bal oldalt található panelen a jól szervezett, fa struktúrában elhelyezkedő mappák láthatók, s az egyes levelek az inbox alatt található ablakban olvashatók. Csakúgy, mint az Outlook esetében. Emellett azonban olyan tulajdonságai is lesznek a kliensnek, mint az e-mailek titkosítása, vagy POP és IMAP szerverekről érkező levelek forwardja.

A spam szűrővel is ellátni tervezett alkalmazásról azt azonban nem kívánta elárulni az AOL, hogy vállalatok számára értékesíteni kívánja-e, illetve hogy azok számára is hozzáférhetővé válik-e a Communicator, akik nem AOL előfizetők. Hivatalos bejelentési időpont sincs még, ám a jelenleg is letölthető szoftvert várhatóan még az idén útjára bocsátja az amerikai óriásvállalat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés