Connect with us

Új, alternatívát jelentő e-mailkliens az AOL-tól

Laptop

Új, alternatívát jelentő e-mailkliens az AOL-tól

Az America Online előfizetői abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy már tesztelhetik az AOL Communicator e-mailklienst. A fejlesztés a Microsoft Outlookjának riválisává válhat – erre utal kinézete és funkciói is.

Még múlt hét pénteken jelentették be az e-mail szoftvert, melyet az AOL felhasználók majd együtt alkalmazhatnak az azonnali üzenőszolgáltatással és az address bookkal. A Nokia népszerű telefon-PDA hibridjének nevét elorzó Communicator elsősorban azon előfizetők számára készül, akik nincsenek megelégedve a jelenleg használt kliensükkel – és szeretnének extra képességeket (például az e-mailek menedzselése) is tudni szoftverükben.

A szoftver piaci pozícionálása rögtön kiderül, csak rá kell nézni: a bal oldalt található panelen a jól szervezett, fa struktúrában elhelyezkedő mappák láthatók, s az egyes levelek az inbox alatt található ablakban olvashatók. Csakúgy, mint az Outlook esetében. Emellett azonban olyan tulajdonságai is lesznek a kliensnek, mint az e-mailek titkosítása, vagy POP és IMAP szerverekről érkező levelek forwardja.

A spam szűrővel is ellátni tervezett alkalmazásról azt azonban nem kívánta elárulni az AOL, hogy vállalatok számára értékesíteni kívánja-e, illetve hogy azok számára is hozzáférhetővé válik-e a Communicator, akik nem AOL előfizetők. Hivatalos bejelentési időpont sincs még, ám a jelenleg is letölthető szoftvert várhatóan még az idén útjára bocsátja az amerikai óriásvállalat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom