Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP: kibővült Smart Business Solutions

Laptop

SAP: kibővült Smart Business Solutions

Az SAP öt új, kis- és középvállalkozásoknak (KKV) szánt mySAP All-in-One megoldás piaci bevezetéséről számolt be.

Az SAP Smart Business Solutions megoldáscsaládhoz tartozó, új mySAP All-in-One alkalmazások mától kezdve kaphatók a vállalat vertikális megoldásait forgalmazó viszonteladóknál.

Az öt új termék
mySAP All-in-One for Consumer Packaged Goods/Cosmetics
mySAP All-in-One for Consumer Packaged Goods/Food
mySAP All-in-One for Computer Resellers
mySAP All-in-One for Technical Service Providers
mySAP All-in-One for Semiconductor Industries

Az öt bemutatott alkalmazással együtt az SAP – partnerei közvetítésével – már húsz vertikális ágazati mySAP All-in-One megoldással segíti a kis- és középvállalkozásokat működési hatékonyságuk javításában és az üzleti folyamataikkal szemben támasztott ágazatspecifikus követelmények teljesítésében.

A bejelentésre az Illinois állambeli Chicagóban, a március 3. és 6. között megrendezett National Manufacturing Week szakkonferencia keretében került sor. A mySAP All-in-One vertikális megoldások hátterét adó bevált ágazati modelleket az SAP és partnerei azokra a tapasztalatokra támaszkodva dolgozták ki, amelyekre az elmúlt harminc év során tettek szert ügyfeleik működésének integrálása, kritikus üzleti folyamataik kezelése és vállalatirányítási gyakorlatuk továbbfejlesztése terén. E modellek alapján az SAP és partnerei megfizethető árú, ágazatspecifikus funkcionalitással ellátott, vertikális megoldásokat hoznak létre kis- és középvállalkozások számára, egyelőre az amerikai piacra konfigurálva. Az egyszerűen bevezethető alkalmazások gyors megtérülést ígérnek felhasználóiknak.

A mySAP All-in-One család tagjai az SAP vertikális megoldásainak forgalmazására szakosodott hivatalos viszonteladóktól szerezhetők be. Hogy a megoldások pontosan megfeleljenek a megcélzott vállalati kör szükségleteinek, az SAP – vertikális megoldásokra szakosodott partnereivel együttműködve – szigorú minősítési folyamatnak veti alá a termékeket, és ágazati szakértelmük, illetve kiváló minőségű és kedvező árfekvésű termékek szállítására való felkészültségük alapján, nagy körültekintéssel választja ki partnereit.

„Élesedik a verseny a kis- és középvállalkozásoknak szánt szoftverek és megoldások piacán” – nyilatkozta Buck Marty, a Plaut Sigma Solutions elnöke. „A mySAP All-in-One for Consumer Packaged Goods alkalmazás és a hozzá hasonló, egyedi szükségletekre szabott, előre csomagolt megoldások szegmensében kiépített SAP-partnerkapcsolatnak köszönhetően azonban komoly versenyelőnnyel rendelkezünk a gyengébb kulcsrakész megoldásokat kínáló szállítókhoz képest.”

Az SAP és partnerei 2003 végére már több mint negyven mySAP All-in-One vertikális megoldást fognak kínálni ügyfeleiknek az Egyesült Államokban. Az SAP továbbra is maximálisan segíti hivatalos partnereit a kis- és középvállalkozásoknak szánt vertikális megoldások fejlesztése terén. A mySAP Business Suite technológiájára épülő mySAP All-in-One megoldások stabil ágazati funkcionalitással és skálázható informatikai platformmal támogatják a hosszú távú növekedést, és teszik szükségtelenné a régi rendszerek pusztán kapacitásszűke miatt történő kiváltását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés