Connect with us

Az elengedhetetlen letöltőmenedzser – megjelent a legújabb Getright

Laptop

Az elengedhetetlen letöltőmenedzser – megjelent a legújabb Getright

Aki egy picit is komolyabban foglalkozik az Internettel, főleg az, aki gyakran tölt le, esetleg nagyobb állományokat, bizonyára hallott már a letöltőmenedzser szoftverekről. Ezek egyik legismertebbike, a Getright nemrég megújult.

Nagyobb file-ok letöltésénél bizony zavaró lehet, ha valamely okból megszakad a folyamat – főleg, ha már a vége felé járt. Ekkor a bosszankodáson kívül nem nagyon van más tennivaló, csak a művelet újraindítása. Ez alól persze kivétel az az eset, ha a felhasználó valamilyen letöltőszoftvert használ (ilyenkor gyakran fel sem tűnik, hogy a letöltés megszakadt). Szintén nagy segítséget jelenthet egy ilyen program, ha több file-t szeretnénk letölteni, és nem akarjuk egyenként végignyomogatni a letöltési procedúrát – a felhasználó csak beállítja a folyamatot, aztán a program elvégez mindent magától.

Nos, letöltőmenedzserből egyre több jelenik meg, ezek egyik legnépszerűbbike azonban továbbra is a már évek óta piacon levő Getright (teljes nevén Getright Download Manager). Nemrég elkészült az 5.0-s változat utolsó bétája – a fejlesztő ígérete szerint a végleges verzió már csak hetek kérdése.

Az új változat némileg kevésbé veszi igénybe a felhasználó processzorát, mint a korábbiak – köszönhetően az optimalizálásnak. Ezen felül kijavították benne azokat az ismert hibákat, melyek a program lefagyását okozták a régebbi verzióknál. Emellett még számos kisebb változtatást eszközöltek a szoftverben (például jobban használható GetRight Browser, felhasználónevek/jelszavak jobb kezelése stb.).

A program természetesen letölthető szerverünkről.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom