Connect with us

Audiograbber: megjelent a CD-rippelés koronázatlan királyának legújabb változata

Laptop

Audiograbber: megjelent a CD-rippelés koronázatlan királyának legújabb változata

A sokak által használt audió grabber és MP3 kódolást végző szoftver 1.82 build 2-es változata a napokban vált elérhetővé.

Alkotója szerint nagyon közel állt ahhoz, hogy verziószámot is lépjen előre a szoftver, de mivel a grafikus felületen nem változtatott semmit, ezért döntött a build 2-es sorszámozás mellett. Ennek ellenére változott néhány dolog, nézzük is át, miben más az új Audiograbber!

Támogatja a Windows digitális visszajátszás funkcióját Windows 2000 és XP alatt, ennek eredményeképpen nincsen szükség többé a hangkártya és a CD-ROM közötti audiokábelre – amennyiben a Windows-ban be van állítva a meghajtóhoz tartozó digital playback. Szintén fontos újdonság, hogy a build 2-es változat támogatja Windows 2000 és XP alatt az USB csatolással bíró meghajtókat.

A harmadik jelentősebb újítás: még több CD-ROM támogatása CDG (karaoke) rippeléssel. Ezen felül jobbá vált a másolásvédett lemezek Plextor meghajtókban való kezelése is. Ezek mellett kijavított két hibát a fejlesztő: az egyik az ID3 tagek műfaj bejegyzésének freedb-vel való kezelését, a másik pedig a ZIP drive-ok használatát érinti.

Szerverünkről természetesen letölthető az ingyenes, kipróbálható változat, illetve a hozzá tartozó magyar nyelvi kiegészítés.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom