Connect with us

technokrata

Hewlett-Packard újdonságok

Laptop

Hewlett-Packard újdonságok

A nyomtatópiacon jelenleg mintegy 59 százalékos részesedéssel rendelkező Hewlett-Packard számos olyan új eszközzel rukkolt elő, melyeknek a felhasználók elsősorban a nyomtatásban, illetve a digitális képalkotásban vehetik nagy hasznát.

A most debütált, rendkívül kedvező árú Hewlett-Packard PSC 1210 nem más, mint egy olyan nagy tudású multifunkciós eszköz, melynek segítségével egyaránt lehet nyomtatni, fénymásolni, szkennelni, vagy akár faxolni. A PSC 1210 ára mindössze 150 dollár, vagyis sokkal olcsóbb egy ilyen multifunkciós eszközt vásárolni, mint egyesével beruházni az általa helyettesített eszközökre.

Az elsősorban otthoni felhasználásra szánt PSC 1210 mellett a Hewlett-Packard munkatársai egy vadonatúj nagy teljesítményű, irodai multifunkciós eszköz termékcsaládról is lerántották a leplet, név szerint az Officejet 7100-ról. A korábbi D sorozatú Officejet berendezések leváltására hivatott Officejet 7100 sorozatú újdonságok több felszereltségi szinttel kaphatók, így a legolcsóbb modell 399, a legdrágább pedig 699 dollárba kerül.

A gyártó képviselői a várakozásoknak megfelelően nemcsak irodai multifunkciós eszközöket, hanem új digitális fényképezőgépeket is bejelentettek. Az egyik ilyen újdonság a keresztségben a Photosmart 935 nevet kapta, és elsősorban arról ismerszik meg, hogy egy 5,3 megapixel felbontású CCD szenzor kapott benne helyet. A háromszoros optikai és hétszeres digitális zoommal rendelkező Hewlett-Packard újdonság ára 449 dollár. A gyártó másik új digitális fényképezőgépe, a Photosmart 735 eggyel alacsonyabb kategóriába tartozik, ugyanis CCD érzékelőjének felbontása “csak” 3,2 megapixel. A háromszoros optikai és ötszörös digitális zoommal felvértezett Photosmart 735 ára 299 dollár, a hozzá való dokkoló állomás pedig 79 dollárba kerül.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp