Connect with us

technokrata

CA – megújult linuxos erőforrás-menedzsment

Laptop

CA – megújult linuxos erőforrás-menedzsment

A Computer Associates 12 új megoldást jelentett be a nyílt forráskódú technológia menedzseléséhez, biztosításához, integrációjához és kihasználásához a nagyvállalati linuxos programok piacán.

Elosztott és mainframe-s Linux környezetekhez a CA a Unicenter Management for WebSphere, a Unicenter Management Portal, az eTrust Web Access Control, és a CleverPath Aion Business Rules Expert új verzióját adta ki. Elosztott környezetekhez a CA a BrightStor ARCserve Backup agent biztonsági mentési modulját adta ki Apache-ra és MySQL-re. Mainframe-s környezetekhez a CA a Unicenter Network and Systems Management Job Management Option, és az Advantage CA-Easytrieve új verzióit adta ki.

“A Linuxos vállalatok már túl vannak a kísérleti prototípus szakaszon, és leglényegesebb üzleti igényeik kielégítő rendszereket vezetnek be” – mondja Sam Greenblatt, a CA Linux Technológiai Csoport első alelnöke, és főkonstruktőre. “Ügyfeleinket folyamatosan támogatjuk linuxos megoldásainkkal, melyek elősegítik a linuxos erőforrások átültetését szélesebb nagyvállalati technológiai környezetekbe.”

Az Apache Web kiszolgálókat használó ügyfelek számára például a CA Apache agent for BrightStor ARCserve Backup a már forgalomban lévő Unicenter Management for Web Servers termékkel együtt komplett megoldást biztosít a rendszer és adatok elérhetőséghez. Az új Unicenter Management for WebSphere verzió mainframes és elosztott környezetben is rendszer szintű támogatást biztosít a WebSphere-t Linuxon használó ügyfelek számára.

A CA CleverPath Aion Business Rules Expert új linuxos verziója szintén támogatja az elosztott, és a mainframes környezeteket is, és testre szabott üzleti szabályokat alkalmaz még a legnagyobb mainframes adatmennyiségre is. A szabályokkal automatizálhatjuk a legfontosabb üzleti folyamatokat, javíthatjuk a vezetői döntéshozatalt, csökkenthetjük a kockázatot, és precízen kirajzoltathatjuk a jövedelmező piaci lehetőségeket.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek