Connect with us

Hirdetés

technokrata

Final Cut Express – profi szintű digitális videoszerkesztés

Laptop

Final Cut Express – profi szintű digitális videoszerkesztés

Az Apple bemutatta az új Final Cut Express szoftvert, mely árával mindenki számára hozzáférhetővé teszi a professzionális minőségi követelményeket is kielégítő DV szerkesztést.

A Final Cut Express tökéletes DV minőségben teszi lehetővé a videoanyagok szerkesztését, vágását, átmenetek és különleges effektek alkalmazását, feliratok, rétegek létrehozását és mozgatását, a színegyensúly és a képélesség javítását. Az elkészült Final Cut Express anyagokból DVD készíthető az iDVD vagy a DVD Studio Pro szoftverek segítségével, vagy elmenthetők QuickTime mozi állományokba, akár MPEG-4 kódolással is. A Final Cut Express anyagok később a Final Cut Pro szoftverrel is tovább szerkeszthetők, mely a valós idejű szolgáltatások nagyobb skáláját biztosítja.

A Keynote szoftver várhatóan először 2003. februárjában kerül a viszonteladók üzleteibe. Használatához legalább 300 MHz-es PowerPC G3 processzor, 256 MByte RAM és 40 MByte szabad merevlemez-terület, FireWire kapu, valamint Mac OS X 10.2 változat szükséges, illetve 10.2.3 ajánlott. A legtöbb valós idejű szolgáltatás eléréséhez legalább 500 MHz-es PowerPC G4 processzor és 384 MByte RAM ajánlott.

A Final Cut Express elsősorban a kisvállalkozások, oktatási intézmények és a szabadidős felhasználók számára kínálja a Final Cut Pro legfontosabb szolgáltatásait.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés